Изгодни оферти (според мен)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Dino
Модератор

Изгодни оферти (според мен)

Мнение от Dino »

sveto лично ми беше казал за склада с якетата, но едва вчера намерих време и отидох на място - наистина има добри якета (аз си купих). Продавачът ме увери, че е ветроустойчиво и студоустойчиво (до -30 градуса). Аз го погледнах учудено (защото якето е много леко) и той ме увери "Ако замръзнеш, ела го върни." Е, ще проверим ;-). Има и шапки, ръкавици, термочорапи и още подобни артикули (е, техните цени не ме грабнаха, но все пак има избор).
И след посещението там се поразходих малко из моя квартал и реших да вляза в магазин на ъгъла на St-Michel и Masson, по-точно LIQUIDATION DÉPÔT на 3250 Masson. Там видях няколко неща на добри (според мен) цени:
- 20" телевизор SANYO с плосък екран и стерео звук - 239 CAD
- cinema maison (DVD уредба заедно с тонколоните 5.1) - 199 CAD
- ръкавици - мъжки и детски (може да има и други, но не съм мярнал) - 3.99 CAD

За уредбата ми казаха, че може и на части да се плати. Гаранцията е 1 година и ако през това време има някакъв проблем ще заменят устройството с друго. За телевизора не съм питал - може и за него да е така.

Дано да съм бил полезен.

Даниел
survivor

Мнение от survivor »

Merci za informaciyata! Az otdavna ne sam hodila po magazini i ne moga da kazha neshto polezno, no ponezhe iskam da vdigna temata nagore (namiram ya za super polezna) samo shte dobavya, che v Jean Coutu ima kola po 89 centa. :D vazmozhno e prez weekenda da mahnat namalenieto, taka che ako shte kupuvate - sega mu e vremeto. :wink:
Аватар
Niko

Re: Изгодни оферти (според мен)

Мнение от Niko »

Dino написа: .........
И след посещението там се поразходих малко из моя квартал и реших да вляза в магазин на ъгъла на St-Michel и Masson, по-точно LIQUIDATION DEPOT на 3250 Masson. Там видях няколко неща на добри (според мен) цени:
- 20" телевизор SANYO с плосък екран и стерео звук - 239 CAD
- cinema maison (DVD уредба заедно с тонколоните 5.1) - 199 CAD

За уредбата ми казаха, че може и на части да се плати. Гаранцията е 1 година и ако през това време има някакъв проблем ще заменят устройството с друго. За телевизора не съм питал - може и за него да е така.

Дано да съм бил полезен.

Даниел
Az sa6to v4era hodih v edno LIQUIDATION DEPOT. Namira se na Cote-des-Neiges (prese4kata s Appleton; pod parka Kent). Kupih si ot rakavicite za 3.99 :D . Ima mnogo ne6ta - drehi, el. uredi, televizori, vsiakakvi nujni i nenujni drebolii za doma... na dobri ceni
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

deto vika edin kolega québecois ne e vajno kakvo ti triabva sega...vajno e kakvo ima s namalenie. taka che ako vidish neshto evtino- kopuvash. a ako iskash da si kupish neshto zapochvash da sledish tsenite i da "debnesh" za namalenie. Moita metsana taka i ne mojah da ia naucha da pazaruva kato mestnite. tia si kupova kakvoto i tiabva i kogato i triabva...a na mene osven garnentse s med i iahta drugo mai nemi triabva... :roll:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Изгодни оферти (според мен)

Мнение от yaiuat »

Dino написа:sveto лично ми беше казал за склада с якетата, но едва вчера намерих ..уредба заедно с тонколоните 5.1) - 199 CAD

Дано да съм бил полезен.
Даниел
Abe Dino mi che to po evtino ot Bg be chovek :shock: maliiii
Заключено