pitane

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
j long
Обратна връзка:

pitane

Мнение от j long »

Zdr. Skoro che patuwam do Canada sam a semejstvoto mi malko po kasno,as sam osnowen aplicant , bih iskal da rasbera slednoto:
Neobhodimo li e da nosa sas sebe si zalata suma CAN$( bilo v broj, 4ekowe ili dr.) koato sam obawil i se isiskva sa 4 4lenno semejstvo. Na leti6teto che mi a iskat li da q pokaga.
Po kasno pri idwaneto na ostanalite 4lenowe ot semejstvoto mi che im iskat li da pokagat i te pari.
pozdravi J Long
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ти трябва при идването си да носиш всички пари, а следващите те не е нужно да носят пари.
Дали ще те проверят вече е друг въпрос - малко хора ги проверяват, но се случва понякога.
Old Shatterhand

Re: pitane

Мнение от Old Shatterhand »

j long написа:Zdr. Skoro che patuwam do Canada sam a semejstvoto mi malko po kasno,as sam osnowen aplicant , bih iskal da rasbera slednoto:
Neobhodimo li e da nosa sas sebe si zalata suma CAN$( bilo v broj, 4ekowe ili dr.) koato sam obawil i se isiskva sa 4 4lenno semejstvo. Na leti6teto che mi a iskat li da q pokaga.
Po kasno pri idwaneto na ostanalite 4lenowe ot semejstvoto mi che im iskat li da pokagat i te pari.
pozdravi J Long
Na men li4no ne sa mi iskali da pokazvam nikakvi pari, no sam pospisal deklaraciq 4e gi nosq.
Edinstvenoto neudobstvo ako si v Quebec e 4e ne mojesh da kandifatstvash za social ako ne pokajesh dokazatelstva, 4e si gi izhar4il, no tova se opravq lesno s malko poznati :D
Kasmet i ne se pritesnqvai idvai s kolkoto si reshil da vzimash.
Заключено