Nemam dumi (nerwi)
Nemam dumi (nerwi)
И това доживяхме. След чакане от близо 3 месеца от медицинските и отправени запитвания до Букурещ, накрая ми сервираха ето това:
"Получихме потвърждение за вашите медицински, но тъй като броя на издаваните визи за календарната година е ограничен, не можем да ви ги издадем по-рано от началото на 2006. Ние ще се свържем с вас да изпратите паспортите си до края на 2005 година."
Който се уредил с виза се уредил, другите догодина.
Sorry
"Получихме потвърждение за вашите медицински, но тъй като броя на издаваните визи за календарната година е ограничен, не можем да ви ги издадем по-рано от началото на 2006. Ние ще се свържем с вас да изпратите паспортите си до края на 2005 година."
Който се уредил с виза се уредил, другите догодина.
Sorry
koga vi beshe interviewto i koga minahte medicinski.tova za parvi pat go 4uvam-zvu4i glupavo,no moje i da sa si pravi.... az se nadiavah 4e ste imam visa noemvri-dekemvri-a oste medicinski ne sam polu4ila,no iavno 4e nova godina-nov kasmet:)zdrave da e-1 mesec po-rano ili po-kasno-vse taia.a i kakvo ste pravim v kanada posred luita zima na -40??
- Дякон Игнатий
- Дякон Игнатий
Бoрисе.........чадо..........току що подразбрах некой нещица за твоята особа и стува ми се ,че ако се окаже казаното от тебе някакъв вид шега или нещо недоразбрано ще проклиняш деня в който си ме срещнал
( а той може да е скоро......)

Последно промяна от Дякон Игнатий на Чет Сеп 15, 2005 9:42 am, променено общо 1 път.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
- Дякон Игнатий
Да ,ама като споделяш новина требе да е или проверена или от достоверен източник,както се изразяват журналистите..................Dani§Ticho написа:Стига бе Дяконе - успокой топката. Той просто споделя новина - да не би да иска да ни шашка. Остава само да се молим това да не е истина.
е в случай ,че ни шашка,щото с тия работи шега не бива ,мисля си аз........ще проклиняш деня в който си ме срещнал( а той може да е скоро......)

Ако иска Борис може да се шашави,че му е пораснал 13-ти птъст на дванадесетопръсника.....но с тия работи шега не бива,чадо........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- Дякон Игнатий
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:

Забавяне на издаването на визи от Букурещ стана заради федералния одит заради румънските стриптизорки и неиздадените визи тогава ще се използват сега. Ако е имало проблем с квотата то не биха ви пратили на медицински.

:idea: Друг е въпроса, че аз на никой не препоръчвам да идва след Септември в Монтреал и поне докато не свърши зимата