Ииих, тая Канада... ногу скучна, ногу ньобуу там начи

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Alina

Ииих, тая Канада... ногу скучна, ногу ньобуу там начи

Мнение от Alina »

Качих малко снимчици на един безплатен сайт. Още съм в процес на добавяне на нови, пипване тук-таме, има и грешчици тук-там, ама бъдете милостиви. Снощи съм ги качвала до 1.30 и накрая едва фокусирах монитора. Ако съм объркала Отава с Торонто, моля да ме извините, ама много ми се спеше.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=7384
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=7355
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=7354
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=7353
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=7352
Alina
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Великолепни са! По-добри от моите!
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Алина това с какъв фотоапарат си правила тези снимки? Чини ми се да не е проста сапунерка.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 10:53 pm, променено общо 1 път.
Alina

Мнение от Alina »

Обикновен е - от Future Shop, 329$ + taxes, 4.0 x MGPixels Canon PowerShot A85 . Вече го нямам. Замина с мама за БГ :lol: :lol:

Ехее, колко по-хубави имааа.

Сега съм в процес на избиране на нов. Приемам всякакви съвети и предложения :lol: :lol: :lol:
Alina
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Alina написа:Обикновен е - от Future Shop, 329$ + taxes, 4.0 x MGPixels Canon PowerShot A85 . Вече го нямам. Замина с мама за БГ :lol: :lol:

Ехее, колко по-хубави имааа.

Сега съм в процес на избиране на нов. Приемам всякакви съвети и предложения :lol: :lol: :lol:
ne e obiknoven a e Canon :wink:
Alina

Мнение от Alina »

Значи съветваш да повторя марката, а може и модела :lol:

Наистина се чудя какво да си купя този път, на същата цена горе-долу.
Alina
Alina

Мнение от Alina »

Роси, твоят апарат е сууупееер, просто сезонът е различен :lol: :lol: :lol: От тук идва цялата работа. :lol: Заповядай на гости през Юни - Август, ще видиш разликата :lol:
Alina
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 10:52 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Alina написа:Значи съветваш да повторя марката, а може и модела :lol:

Наистина се чудя какво да си купя този път, на същата цена горе-долу.
Марката определено си струва да я повториш. В този ценови сегмент машинките на Canon са с класа над останалите, в което съм се убеждавал нееднократно през последните две-три години.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Алинка, голяма скука! Добре че си започнала да снимаш, че да имаш занимавка! :D
Снимките са много хубави, ама аз останах там някъде на Ниагара! :beer: :D
Alina

Мнение от Alina »

Прегледай Торонто и Монреал, ще ти харесат.

Имам проблем, сериозен. Като посетя някое място и се влюбвам в него, ако ми хареса. И почвам да снимам, да снимам... поне по 200 парчета имам на място, но повечето снимки са с хора, затова избягвам да ги качвам. Майка ми е на принципа - как смееш да снимаш, като мен ме няма на снимката :lol: :lol: :lol: Та доста от тях са - мама и дървото, мама и реката, мама се качва на кораба... :lol: :lol: :lol:
Alina
Alina

Мнение от Alina »

MrGeek, чакай само догодина да дойда до Ван, да видиш какво ще изкарам. Едно 1000 снимки сигурно ще са ми малко. Маниак съм :lol: :lol: При всички хубости, които съм виждала снимани от вас :beer:
Alina
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Alina написа:Прегледай Торонто и Монреал, ще ти харесат.

Имам проблем, сериозен. Като посетя някое място и се влюбвам в него, ако ми хареса. И почвам да снимам, да снимам... поне по 200 парчета имам на място, но повечето снимки са с хора, затова избягвам да ги качвам. Майка ми е на принципа - как смееш да снимаш, като мен ме няма на снимката :lol: :lol: :lol: Та доста от тях са - мама и дървото, мама и реката, мама се качва на кораба... :lol: :lol: :lol:
Това много ми напомня на моя бал, там баща ми искаше да е цъфнал на всяка втора снимка. Сега като ги гледам, си мисля, че май той беше абитюрента, не аз! :dent:
Всички снимки видях, ама пуста Ниагараааа ..... :D
Alina

Мнение от Alina »

За късмет, точно там времето беше кофти и дори валя малко, нямаше много слънце. 2 дена едва препече малко като си тръгвахме, на изпроводяк.

Дай Боже следващият път слънце и готино временце. :lol:

От Монреал можеше да се хване до Хамилтън самолет, и после мисля, е около час. С кола е убийствено. От Отава беше около 6 часа, или нещо от сорта. Много път бе, то да ти се отще. Затова си реших - другият път със аеропланчето, фюююю, до най-близкото летище.

Супер е Ниагарата, но там се запознахме в един ресторант с една БГ жена, много мила. Работи там. Каза че през зимата е град - призрак. Нама нищо, мъртъв е града. Работят само 2 - 3 магазина от типа на Зелърс. Почти всички са на помощи през този период и било много депресивно. Затова и града е малък, но пък през лякото е прекрасен.
Alina
Заключено