бАРКОДОВЕ??????????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
neli78

Мнение от neli78 »

az oshte nito barkodove-nito confiramtion letter imam-a dokumentite mi sa tam ot 4 July-pisah pismo i otgovoriha 4e do kraia na septemvri triabav da polu4a i dvete-ama kato gledam to i kraia na seotemvri nablijava:(((
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

да и аз им писдах и имам същият отговор!!!
Уффф,аре да идват вече ,че ............. :beer:
nobleman

Мнение от nobleman »

Kwon-Do написа: Уффф,аре да идват вече ,че ............. :beer:
ама кое - баркодовете или формулярите :?
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

Спокойно бре, кандидат-имигранти. Нашите досиета в Букурещ са заведени на 08.06.05, а пък баркодовете дойдоха на 25.08.05. Дано медицинските не се забавят много. Айде със здраве....
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

И ние още нямаме нито баркодове, нито confirmаtion letter. Вчера пратихме e-mail до Букурещ и ни отговориха, че поради отпуските са се събрали много досиета за обработка и са започнали от 5 дена да обработват досиета от началото на месец юли. Така, че ще дойдат скоро.Надявам се да дойдат направо с медицинските :D
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Днес си получихме баркодовете :D :D :D
Изпратени документи на 22 юли, получени в Букурещ на 27 юли, заведено досие на 28 юли.
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

--------------------------------------------------------------------------------
:D
И нашите баркодове пристигнаха вчера!!!!
Ура!!!!!!!!!!!Аре напред към медицинските!!!!
Абе вече му се вижда края на моето запомнящо се пребиваване в държавата наречена България!!!
:lol:
Заключено