cell phone Ontario
cell phone Ontario
preporuchajte dobur plan za cell phone v Ontario
зависи къде искаш да го ползуваш. ако си в големите градове - ФИДО е добре. хубавото при тех е че отчитат разговорие до секунди, така 200 минути са си 200 минути разговор. но нямат добро покритие извън градовете мисля.
Роджерс имат повече покритие, но отчитат на минута разговорите и минутите се изчерпват по-бързо. М-у другото срещу някаква сума може от Фидо за ползуваш покритието на Роджерс.
Според мен ако си сам и си в началото - ползувай ФИДО. аз ги ползувах година и нещо и бях доволен.
Роджерс имат повече покритие, но отчитат на минута разговорите и минутите се изчерпват по-бързо. М-у другото срещу някаква сума може от Фидо за ползуваш покритието на Роджерс.
Според мен ако си сам и си в началото - ползувай ФИДО. аз ги ползувах година и нещо и бях доволен.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
В момента Роджерс имат жестока промоция за студенти
25$ месечно + таксите
unlimited local calling - 3 или 6 месеца(забравих
)
incoming free
100 минути през деня(месечно)
1000 минути уикенд и вечери
100 минути на територията на Canada(междуградско)
Май имаше и още нещо, но го забравих. Аз съм се надъхала за тоя план и ще се пробвам да сменя моят с този. Остават ми 3 месеца до приключването на контракта ми, дано се навият да ми го сменят.
25$ месечно + таксите
unlimited local calling - 3 или 6 месеца(забравих

incoming free
Май имаше и още нещо, но го забравих. Аз съм се надъхала за тоя план и ще се пробвам да сменя моят с този. Остават ми 3 месеца до приключването на контракта ми, дано се навият да ми го сменят.
Alina
- PoLuX
- Обратна връзка:
Ами проверете на
http://www.fido.ca
http://www.rogers.com
Там си пише сигурно всички промоции и т.н.
http://www.fido.ca
http://www.rogers.com
Там си пише сигурно всички промоции и т.н.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ti planove moje da smeniash vinagi....az onia den si vzeh sashtia plan minus unlimited local callinga...Alina написа:В момента Роджерс имат жестока промоция за студенти
25$ месечно + таксите
unlimited local calling - 3 или 6 месеца(забравих)
incoming free
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Обратна връзка:
V momenta FIDO polzwa mrejata na ROGERS, taka e ot 2 meseca, ot FODO kazwat 4e v momenta neshto pravqt upgreitvane, 4udq se, nali ROGERS kupiha FIDO ta danebi da si ostane taka, az sam na CITY FIDO-$45 na mesec, bezlimit i taksata ot $6.50 e vklu4ena v tezi $45. Mislq 4e FIDO imat po-dobri planove.pantata написа:зависи къде искаш да го ползуваш. ако си в големите градове - ФИДО е добре. хубавото при тех е че отчитат разговорие до секунди, така 200 минути са си 200 минути разговор. но нямат добро покритие извън градовете мисля.
- PoLuX
- Обратна връзка:
Ползва се мрежата на Роджърс, обаче безплатно ли е за всички? По едно време искаха такса от $5 на месец за това - т.е. ту искаха ту не искаха де... в някои пакети е включена, в някои не е...Leni написа: V momenta FIDO polzwa mrejata na ROGERS, taka e ot 2 meseca, ot FODO kazwat 4e v momenta neshto pravqt upgreitvane, 4udq se, nali ROGERS kupiha FIDO ta danebi da si ostane taka, az sam na CITY FIDO-$45 na mesec, bezlimit i taksata ot $6.50 e vklu4ena v tezi $45. Mislq 4e FIDO imat po-dobri planove.
Освен това - прегледах сайта на ФИДО и не видях никакъв план за Unlimited everything... Това което е за $45 е Unlimited evenings and weekends + 250 часа weekdays, освен това таксата (access fee) от $6.95 не е включена.
-
- Обратна връзка:
Re: cell phone Ontario
По мои наблюдения такова нещо в Онтарио няма.Изобщо в Канада.Ако знаете как благославям Мтел всеки божи ден,дето в БГ-то много вряках срещу тях.Всичките тук са егати и кожодерите*.....*Направо ми идва да отида и да им натроша и клетките....и зъбките алчни.....zorina написа:preporuchajte dobur plan za cell phone v Ontario
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
-
- Обратна връзка:
Tozi plan mislq 4e ve4e go nqma, a za mrejata na Rogers, ve4e 2 meseca q polzvam, poneje FIDO prosto q nqma, i ne plashtam nishto.PoLuX написа:Ползва се мрежата на Роджърс, обаче безплатно ли е за всички? По едно време искаха такса от $5 на месец за това - т.е. ту искаха ту не искаха де... в някои пакети е включена, в някои не е...Leni написа: V momenta FIDO polzwa mrejata na ROGERS, taka e ot 2 meseca, ot FODO kazwat 4e v momenta neshto pravqt upgreitvane, 4udq se, nali ROGERS kupiha FIDO ta danebi da si ostane taka, az sam na CITY FIDO-$45 na mesec, bezlimit i taksata ot $6.50 e vklu4ena v tezi $45. Mislq 4e FIDO imat po-dobri planove.
Освен това - прегледах сайта на ФИДО и не видях никакъв план за Unlimited everything... Това което е за $45 е Unlimited evenings and weekends + 250 часа weekdays, освен това таксата (access fee) от $6.95 не е включена.