cell phone Ontario

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
zorina

cell phone Ontario

Мнение от zorina »

preporuchajte dobur plan za cell phone v Ontario
pantata

Мнение от pantata »

зависи къде искаш да го ползуваш. ако си в големите градове - ФИДО е добре. хубавото при тех е че отчитат разговорие до секунди, така 200 минути са си 200 минути разговор. но нямат добро покритие извън градовете мисля.
Роджерс имат повече покритие, но отчитат на минута разговорите и минутите се изчерпват по-бързо. М-у другото срещу някаква сума може от Фидо за ползуваш покритието на Роджерс.
Според мен ако си сам и си в началото - ползувай ФИДО. аз ги ползувах година и нещо и бях доволен.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Alina

Мнение от Alina »

В момента Роджерс имат жестока промоция за студенти

25$ месечно + таксите

unlimited local calling - 3 или 6 месеца(забравих :lol: )
incoming free
100 минути през деня(месечно)
1000 минути уикенд и вечери
100 минути на територията на Canada(междуградско)

Май имаше и още нещо, но го забравих. Аз съм се надъхала за тоя план и ще се пробвам да сменя моят с този. Остават ми 3 месеца до приключването на контракта ми, дано се навият да ми го сменят.
Alina
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами проверете на

http://www.fido.ca
http://www.rogers.com

Там си пише сигурно всички промоции и т.н.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Alina написа:В момента Роджерс имат жестока промоция за студенти

25$ месечно + таксите

unlimited local calling - 3 или 6 месеца(забравих :lol: )
incoming free
100 минути през деня(месечно)
1000 минути уикенд и вечери
100 минути на територията на Canada(междуградско)

Май имаше и още нещо, но го забравих. Аз съм се надъхала за тоя план и ще се пробвам да сменя моят с този. Остават ми 3 месеца до приключването на контракта ми, дано се навият да ми го сменят.
ti planove moje da smeniash vinagi....az onia den si vzeh sashtia plan minus unlimited local callinga...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

pantata написа:зависи къде искаш да го ползуваш. ако си в големите градове - ФИДО е добре. хубавото при тех е че отчитат разговорие до секунди, така 200 минути са си 200 минути разговор. но нямат добро покритие извън градовете мисля.
Роджерс имат повече покритие, но отчитат на минута разговорите и минутите се изчерпват по-бързо. М-у другото срещу някаква сума може от Фидо за ползуваш покритието на Роджерс.
Според мен ако си сам и си в началото - ползувай ФИДО. аз ги ползувах година и нещо и бях доволен.
V momenta FIDO polzwa mrejata na ROGERS, taka e ot 2 meseca, ot FODO kazwat 4e v momenta neshto pravqt upgreitvane, 4udq se, nali ROGERS kupiha FIDO ta danebi da si ostane taka, az sam na CITY FIDO-$45 na mesec, bezlimit i taksata ot $6.50 e vklu4ena v tezi $45. Mislq 4e FIDO imat po-dobri planove.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Leni написа: V momenta FIDO polzwa mrejata na ROGERS, taka e ot 2 meseca, ot FODO kazwat 4e v momenta neshto pravqt upgreitvane, 4udq se, nali ROGERS kupiha FIDO ta danebi da si ostane taka, az sam na CITY FIDO-$45 na mesec, bezlimit i taksata ot $6.50 e vklu4ena v tezi $45. Mislq 4e FIDO imat po-dobri planove.
Ползва се мрежата на Роджърс, обаче безплатно ли е за всички? По едно време искаха такса от $5 на месец за това - т.е. ту искаха ту не искаха де... в някои пакети е включена, в някои не е...
Освен това - прегледах сайта на ФИДО и не видях никакъв план за Unlimited everything... Това което е за $45 е Unlimited evenings and weekends + 250 часа weekdays, освен това таксата (access fee) от $6.95 не е включена.
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Takav plan ve4e niama...po to4no ve4e ne predlagat fido.Ina4e maj vsi4ki 0peratori sas izkliu4enie na Bell predlagat podobni planove...samo deto telefonite free sarazli4ni....
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
taralej

Re: cell phone Ontario

Мнение от taralej »

zorina написа:preporuchajte dobur plan za cell phone v Ontario
По мои наблюдения такова нещо в Онтарио няма.Изобщо в Канада.Ако знаете как благославям Мтел всеки божи ден,дето в БГ-то много вряках срещу тях.Всичките тук са егати и кожодерите*.....*Направо ми идва да отида и да им натроша и клетките....и зъбките алчни.....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

PoLuX написа:
Leni написа: V momenta FIDO polzwa mrejata na ROGERS, taka e ot 2 meseca, ot FODO kazwat 4e v momenta neshto pravqt upgreitvane, 4udq se, nali ROGERS kupiha FIDO ta danebi da si ostane taka, az sam na CITY FIDO-$45 na mesec, bezlimit i taksata ot $6.50 e vklu4ena v tezi $45. Mislq 4e FIDO imat po-dobri planove.
Ползва се мрежата на Роджърс, обаче безплатно ли е за всички? По едно време искаха такса от $5 на месец за това - т.е. ту искаха ту не искаха де... в някои пакети е включена, в някои не е...
Освен това - прегледах сайта на ФИДО и не видях никакъв план за Unlimited everything... Това което е за $45 е Unlimited evenings and weekends + 250 часа weekdays, освен това таксата (access fee) от $6.95 не е включена.
Tozi plan mislq 4e ve4e go nqma, a za mrejata na Rogers, ve4e 2 meseca q polzvam, poneje FIDO prosto q nqma, i ne plashtam nishto.
Заключено