Black & White: Фирми, сайтове и услуги
-
Black & White: Фирми, сайтове и услуги
Наистина, има ред такива форуми, независимо от наименованието им - било то "Черен списък на фирмите и услуги" или направо "Мошенник!", та дори и цели сайтове.
Hemoglobin пусна предложение за отделен форум, на по-обща тема. Докато администрацията на сайта реши целесъобразността на това мероприятие, предлагам тук - в тази тема, временно да споделяме информация за всичко положително и отрицателно, свързано с дейността на фирми и сайтове, към които се обръщаме за услуги по имиграция и работа на българи, нямащи статут на имигранти, в Канада.
Кои са тези услуги?
Ето някои от тях, без да претендирам за изчерпателност:
1/ уреждане имигриране в Канада;
2/ уреждане женитба за гражданин на Канада;
3/ визови услуги за желаещи да посетят Канада или да работят там;
4/ работа по програми за гледане на деца;
5/ работа по гледане на стари хора и болни;
6/ организиране на кандидатстване и обучение;
7/ участие в бригади;
8/ травел услуги: самолетни билети, екскурзии, спортни и туристически прояви, изложения, конгреси и пр.;
9/ превод и легализация на документи;
10/ езикови курсове и частни уроци.
Ако вече сме написали други постинги, в които се третира и тази тема, и считаме, че информацията е важна - да дадем тук само препратка към тях.
Ако пишем постинг и считаме, че е по-подходящо той да бъде поместен другаде, но съдържа важна информация по темата - да направим същото.
Дали е целесъобразно всичко това или мъртвородено? - мисля, че единствено практиката ще покаже. Сложи го продукта на тезгяха и ако се харчи, значи е нужен. Тъкмо и на администраторите на сайта ще помогнем да преценят има ли хляб в тази идея.
Hemoglobin пусна предложение за отделен форум, на по-обща тема. Докато администрацията на сайта реши целесъобразността на това мероприятие, предлагам тук - в тази тема, временно да споделяме информация за всичко положително и отрицателно, свързано с дейността на фирми и сайтове, към които се обръщаме за услуги по имиграция и работа на българи, нямащи статут на имигранти, в Канада.
Кои са тези услуги?
Ето някои от тях, без да претендирам за изчерпателност:
1/ уреждане имигриране в Канада;
2/ уреждане женитба за гражданин на Канада;
3/ визови услуги за желаещи да посетят Канада или да работят там;
4/ работа по програми за гледане на деца;
5/ работа по гледане на стари хора и болни;
6/ организиране на кандидатстване и обучение;
7/ участие в бригади;
8/ травел услуги: самолетни билети, екскурзии, спортни и туристически прояви, изложения, конгреси и пр.;
9/ превод и легализация на документи;
10/ езикови курсове и частни уроци.
Ако вече сме написали други постинги, в които се третира и тази тема, и считаме, че информацията е важна - да дадем тук само препратка към тях.
Ако пишем постинг и считаме, че е по-подходящо той да бъде поместен другаде, но съдържа важна информация по темата - да направим същото.
Дали е целесъобразно всичко това или мъртвородено? - мисля, че единствено практиката ще покаже. Сложи го продукта на тезгяха и ако се харчи, значи е нужен. Тъкмо и на администраторите на сайта ще помогнем да преценят има ли хляб в тази идея.
7 милиона имат щастието да живеят в България. Другите нямат това щастие, но затова пък имат всичко останало.
-
Като няма засега друг, да попитам аз.
От известно време в рубриката "Малки обяви" на вестник "Дневен труд" и "24 часа" се върти обява- предложение за осигуряване 3-годишна работна виза (всичко законно, с осигуровки и пр., обясниха в телефонен разговор), за Канада и U. S. A.
За повече информация по телефона - непробиваеми са! - Елате при нас, на консултация при специалист и всички тайни ще ви бъдат разкрити - срещу 10 лева на калпак (ако сте двама човека - 20 лв., трима - 30 и т.н.).
Ето координатите им: София, ул. Пиротска № 85, ет. 1, ап. 2, тел. (0885) 131-980, (02) 201-218, работно време от 10.00 до 17.00 ч.
Мен нещо ми изчезна желанието да ми "отварят очите". Не толкова заради десетте лева, но си викам - все аз ли ще съм най-големият баламурник...
Някой има ли информация по въпроса?
От известно време в рубриката "Малки обяви" на вестник "Дневен труд" и "24 часа" се върти обява- предложение за осигуряване 3-годишна работна виза (всичко законно, с осигуровки и пр., обясниха в телефонен разговор), за Канада и U. S. A.
За повече информация по телефона - непробиваеми са! - Елате при нас, на консултация при специалист и всички тайни ще ви бъдат разкрити - срещу 10 лева на калпак (ако сте двама човека - 20 лв., трима - 30 и т.н.).
Ето координатите им: София, ул. Пиротска № 85, ет. 1, ап. 2, тел. (0885) 131-980, (02) 201-218, работно време от 10.00 до 17.00 ч.
Мен нещо ми изчезна желанието да ми "отварят очите". Не толкова заради десетте лева, но си викам - все аз ли ще съм най-големият баламурник...
Някой има ли информация по въпроса?
7 милиона имат щастието да живеят в България. Другите нямат това щастие, но затова пък имат всичко останало.
Да има, фирма Жана Е. За 10 лв ще ти запишат данните, за да ти кажат ставаш ли по точковата система /нещо, което и сам можеш да направиш на он-лайн теста/ и срещу 50 лв. ще получиш по пощата необходими формуляри за кандидатстване за Виена /тях можеш да си ги изтеглиш и от линковете на портала/. Така, а срещу 300 евро доколкото си спомням те ще ти попълнят документите и ще ти "съдействат" за процедурата. Но след като си тук, значи вече имаш доста информация по въпроса за имиграция, така че моят съвет е "Зарежи ги тия" и си действай сам.
-
Не знаех, че за тази фирма пак става въпрос.kristie написа:Да, има, фирма Жана Е. За 10 лв ще ти запишат данните [ ... ] а срещу 300 евро доколкото си спомням [ ... ] ще ти "съдействат" за процедурата...
Иначе за тях много "добри думи" съм чувал във форума - че:
1/ обещават;
2/ пари вземат;
3/ работа не вършат (а понякога дори ти оказват мечешка услуга).
Благодаря, kristie, за информацията!
Ето например, някои "хвалби" за "Жана Е":
ZA BOGA NE HODETE,
Къде видяхте за първи път инфо за Канада и кое ви накара да
( Alina:"И хоооп, натресох се на сайта на фирма Жана Е. ...",
Blue Passion:"... и попадам на познайте.......Жана Е... "),
NE HODETE V "JANA E" TE LAJAT,
Не на Жана-Е
и много други, пуснете турсене и ще им се порадвате...
Когато се използват чужди мисли се цитира извора. Другото е плагиатство.
Язък за боята!
Графитите на Белград
(c) NEVEN - Beograd, 1999
(c) Nebojsha Bogavac, съставител
(c) Жела Георгиева, превод от сръбски
(c) Красимир Апостолов, корица и оформление
(c) СТИГМАТИ, 2001
ISBN 954-9521-37-0
…………………………………………………………………………………
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
Само дванадесет милиона души имат щастието да живеят в Югославия.
Останалите нямат това щастие, но имат всичко останало.
……………………………………………………………………………………..
Язък за боята!
Графитите на Белград
(c) СТИГМАТИ, 2001
ISBN 954-9521-37-0
…………………………………………………………………………………
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
Само дванадесет милиона души имат щастието да живеят в Югославия.
Останалите нямат това щастие, но имат всичко останало.
……………………………………………………………………………………..
-
Strelets, ти да не си работил в U.S. Copyright Office или поне в RIAA?Strelets написа:Когато се използват чужди мисли се цитира извора. Другото е плагиатство [ ... ]

-
Наистина, много яка във всяко едно отношение книга, незаменима срещу отчаяние и тъпо настроение!Strelets написа: [ ... ] Язък за боята!
Графитите на Белград
(c) СТИГМАТИ, 2001
ISBN 954-9521-37-0
Благодаря ти, Streletso, че с постинга си по асоциация ме наведе на мисълта да потърся, не са ли я качили най-после в мрежата.
- С Т Р А Н Н И К А
Виждам , че познавате в детайли фирми предлагащи подобни услуги .
Интересува ме дали сте запознати с организация наречена '' Go To Canada ''
Това е адресът им в интернет .
www.go-to-canada.com
Интересува ме дали сте запознати с организация наречена '' Go To Canada ''
www.go-to-canada.com
-
Аз лично не съм, но във форума вече нееднократно е обсъждана тази тема, вижте изказаните мнения.С Т Р А Н Н И К А написа: [ ... ] Интересува ме дали сте запознати с организация наречена '' Go To Canada ''
www.go-to-canada.com
Също така, вж. и тук,тук,тук и тук.
Успех!
На наведения адрес се намира точно фирмата Жана Е. Поне преди беше така.Щастливецът написа:Ето координатите им: София, ул. Пиротска № 85, ет. 1, ап. 2, тел. (0885) 131-980, (02) 201-218, работно време от 10.00 до 17.00 ч.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/