Kak vi informirat...
- tolumbi4ka
Kak vi informirat...
Da popitam-kato si pratite docs v Bucharest kak vi informirat za No na faila vi:s pismo ili s e-mail?
- tolumbi4ka
Re: Kak vi informirat...
Процедура за федерална Канада - получих писмо по пощата повече от половин година след подаване на документите и след две писма и не знам колко е-мейла от моя страна без отговор, писмото беше стандартно с празен ред за въвеждане на името отгоре , но дори и той си стоеше празен, името си видях само на плика; уведомяваха ме да се подготвя за минимум 24 месеца предстоящо чакане; писмото уж трябваше да съдържа приложени баркодове и копие от разписката за платени суми (според текста му) но такива в плика липсваха... досега друго нямам 

Az kandidatstvah za PR i work permit ednovremenno. Za work permita hodih na interview, za PR-a - ne. Niamah provintsialna nominatsia. Work permita barabar s interviewto mina za malko pod 6 sedmitsi.
Toku shto se usetih che sam te izlagala bez da iskam. Parvoto pismo za PR-a go poluchih 20ina dena sled podavane, s bar kodovete. Uvedomiavaha me che do 3m sha mi poglednat dokumentite da vidiat palen li e komplekta i shte usvoiat parite (ot momenta na usvoiavaneto na parite gi gubish, ako si izteglish docs v ramkite na parvite 3m ti vaztanoviavat i taksata za obrabotka). Sled tova na 3tia mesets mi pratiha vtoro pismo s belejkata za usvoenite pari, kadeto se kazvashe che sledvashtia etap e 24 mesetsa...za tova baia se uchudih (vapreki che matskata na interviewto spetsialno me posavetva da ne si iztegliam PR docs ot tiah shtot sha mina po-barzo otkolkoto s provintsialna nominatsia ili prez Bafalo) che meditsinskite pristignaha sled okolo 6m (t.e. 9 m ot momenta na podavaneto v Bukuresht)...Tsialata protsedura otne ima niama 11 mesetsa.
Sas zdrave.
Toku shto se usetih che sam te izlagala bez da iskam. Parvoto pismo za PR-a go poluchih 20ina dena sled podavane, s bar kodovete. Uvedomiavaha me che do 3m sha mi poglednat dokumentite da vidiat palen li e komplekta i shte usvoiat parite (ot momenta na usvoiavaneto na parite gi gubish, ako si izteglish docs v ramkite na parvite 3m ti vaztanoviavat i taksata za obrabotka). Sled tova na 3tia mesets mi pratiha vtoro pismo s belejkata za usvoenite pari, kadeto se kazvashe che sledvashtia etap e 24 mesetsa...za tova baia se uchudih (vapreki che matskata na interviewto spetsialno me posavetva da ne si iztegliam PR docs ot tiah shtot sha mina po-barzo otkolkoto s provintsialna nominatsia ili prez Bafalo) che meditsinskite pristignaha sled okolo 6m (t.e. 9 m ot momenta na podavaneto v Bukuresht)...Tsialata protsedura otne ima niama 11 mesetsa.
Sas zdrave.
- tolumbi4ka
Pri men polojenieto e slednoto:4rez immigr,posrednik polu4ih prov.nominacia i pusnah documentite.Izri4no pod4ertah 4e iskam ne rab.visa,a poradi neotlojni angajimenti v BG,koito ste me zabaviat bih iskala da apeliram za PRvisa.V papkata biaha vklju4eni i aplication form za PR,samo 4e sega se 4udia i maia kakvo ste mi dadat,po-to4no e li vuzmojno da mi dadat PRVisa.Stoto vuobste ne sum o4arovana ot misulta da se tutria do Buffalo i pro4ie uslojnenia.Oste pove4e 4e se 4udim ako ne otidem tam otkudeto e nominacata kakvo ste stane.Posredni4kata se pravi na luda vseki put,no tia vse pak napravi tova za koeto ia biahme naeli.Imate li niakavi idei po vuprosa?
Niama prichina da ne ti dadat PR, ako imash provintsialna nominatsia i si ukazala izrichno, che kandidatstvash kato nominirana ot provintsia (ne znam dali taksite sa razlichni).
Ako v ofertata ti niama ogranichenie vav vremeto, ne ti triabva work permit (samo pari i glavobolia). V moia sluchai i az iskah da mi dadat napravo PR-a, no ot Bukuresh mi kazaha che ne mogat da mi garantirat izdavaneto mu v iskania ot men srok (za 6 mesetsa) i tai kato v dogovora mi pisheshe koga triabva da zapochna se naloji da vadia i work permit...
Vij, ako ne otidete tam ot kadeto ste nominirani moje da ima problemi (spored men). Nai-veche ako rabotodatelia se zaiade...
Uspeh!
Ako v ofertata ti niama ogranichenie vav vremeto, ne ti triabva work permit (samo pari i glavobolia). V moia sluchai i az iskah da mi dadat napravo PR-a, no ot Bukuresh mi kazaha che ne mogat da mi garantirat izdavaneto mu v iskania ot men srok (za 6 mesetsa) i tai kato v dogovora mi pisheshe koga triabva da zapochna se naloji da vadia i work permit...
Vij, ako ne otidete tam ot kadeto ste nominirani moje da ima problemi (spored men). Nai-veche ako rabotodatelia se zaiade...
Uspeh!