Порок ли е възрастта?Здравейте! Аз съм на 46 г. и проучвам к
Порок ли е възрастта?Здравейте! Аз съм на 46 г. и проучвам к
Здравейте! Аз съм на 46г. Нивото ми на френски е от преди 20... години(институтско).Ако посоча 6 и 7 ниво и се подготвям със самоучител , какви са изгледите за получаване на виза?Благодаря за добронамерените отговори.
Hi
Vazrasta ne e porok ,osobenno za Canada ! Ako si sposoben v profesijata si i vladeesh frenski i angliiski i...silno zelaesh da uspeesh ,ne se kolebai ! Moze edin den gorchivo da sazaljavash ,che pone ne si opital ! Na chovek mu trjabva malko ludost ,za da bade svoboden chovek....(ne pomnja koi go beshe kazal )Poznavam hora doshli skoro v Canada na tvojata vazrast i derzajat za da uspejat ! Tova e ! Uspeh !!
Здравей,
ако прочетеш малко по-назад в темите ще забележиш че има доста кандидат емигранти дето сме се захванали с процедурата и сме на по 40 години. Така че да не ти пука много за годините, важното е да се чувстваш млад и желанието ти да е достатъчно силно. А ако имаш и хубава(търсена) професия, стажа вече го имаш
и научиш френския, ще успееш.
ако прочетеш малко по-назад в темите ще забележиш че има доста кандидат емигранти дето сме се захванали с процедурата и сме на по 40 години. Така че да не ти пука много за годините, важното е да се чувстваш млад и желанието ти да е достатъчно силно. А ако имаш и хубава(търсена) професия, стажа вече го имаш

Това не е точно така.За хора м/у 40 и 45 години дават 1 точка.Колко дават за над 45 не знам,но това лесно може да се провери.Но така или иначе възрастта не е порок.Проблемът е,че те много добре знаят,че дърветата се присаждат докато са млади.Иначе ставаме като Дърво без корен-ако си спомняш този прекрасен БГ филм.Отделно от това ние сме им нужни за да им работим по-дълго време.За какво си мислиш,че ни канят в Ка.Каквото и да ти говорят,става въпрос за пари.borsay написа:Zdravey, vazrastta ne e porok, obache za nad 40 godini davat 0 tochki. Ako gi kompensirash po drugite parametri, nistho ne ti prechi da opitash. Edin rusnak emigrira na 86 godini v USA, prosto tova mu bila mechtata na choveka. Kasmet
Аз също съм дъртак и нивото ми на френски беше от преди23 години но тъй като бях водещия си наех учител и успях да се подготвя.Вземи да прочетеш "Моята борба"-това е моя тема назад във форума/не на партайгеносе Адолф/-във Емиграция в Кебек.Там съм описал някои неща,които ще са ти полезни надявам се.
Док..........
TROUBLEMAKER
- milla
- Модератор
5. Âge - max 10
20 à 22 ans - 10
23 à 30 ans - 10
31 ans - 10
32 ans - 10
33 ans - 10
34 ans - 10
35 ans - 10
36 ans - 8
37 ans - 6
38 ans - 4
39 ans - 2
40 à 45 ans - 1
Информация от: http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
20 à 22 ans - 10
23 à 30 ans - 10
31 ans - 10
32 ans - 10
33 ans - 10
34 ans - 10
35 ans - 10
36 ans - 8
37 ans - 6
38 ans - 4
39 ans - 2
40 à 45 ans - 1
Информация от: http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
- milla
- Модератор
Препоръчвам ти да прочетеш статиите от портала:
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... e=articles
Успех!!!
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... e=articles
Успех!!!

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
На този етап той пита за кандидатстване а не за намиране на работа.Veliko написа:Сигурен ли си в товаЗаю Баю написа:Здравей,
А ако имаш и хубава(търсена) професия, стажа вече го имаши научиш френския, ще успееш.
, айде да не заблуждаваме човека, колкото си по-стар, толкова шансовете за намиране на добра работа клонят към нулата.
Все пак ако съпругата му е по-млада и има образование,добре би било тя да е водещата а той придружаващ.Поознавам вече такива семейства тук.
Дано успеят!
Пожелавам му го!
Док.......
TROUBLEMAKER
Благодаря на всички за мненията.Прочел съм всичко,което ми препоръчвате но днес обърнах внимание на една "подробност" - през последните 5 години ( че дори и 10 ) имам непълни 6 месеца на длъжност "инженер" ( маш. инженер съм по професия ). Работил съм като такъв (допълнително -за да не губя квалификация) но не на официална длъжност. Официално - съм бил ръководен кадър.Предпочитам да подам документи като водещ, само защото съпругата ми започва да изучава френски от нулата, иначе образование и стаж по специалността има и за последните 5 г.Дали ще успее да издържи успешно интервюто - не владее френски и английски, а немски, ако тя е водеща?
- galin
- Обратна връзка:
Възраст
Здравей nikstan- аз самия съм на 39 г. и през месец април минах успешно интервюто (бях и водещ кандидат) и сега съм вече на фаза чакане на писмо за изпращане на паспортите за визи. Аз също като тебе съм машинен инженер, но работя на ръководна длъжност (т.е. неизпълнявам конкретна работа като инженер) и на интервюто обясних ,че за длъжността на която работя се изисква висше образование "машинен инженер" и нямах абсолютно никакви проблеми с интервюиращия Мосю Одет. Даже ме похвали за това и спомена ,че професията ми е в списъка на търсените в Квебек ( това ти носи допълнителни точки на интервюто). А по отношение на възрастта ,каза че съм бил идеална кандидатура(моля не се заяждайте,това са негови думи). Аз не му вярвам на 100% ,но мисълта ми е ,че възрастта не е проблем.Естествено трябва и да се понаучи френски,без него нестава....Аз също започнах миналия септември да го уча от нула и смятам ,че добре се представих на интервюто (мое мнение).Така,че ако твърдо сте решили да започвате процедурата-ДЕРЗАЙТЕ!!!!! Ако човек силно иска нещо да го постигне,винаги има варианти.Успех!!! Ако те интересува нещо по-конкретно ,пиши Л.С.