Nursing във федерална Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

всичко това е прекрасно, евалата Алина, много се радвам за теб :D
а къде е проблема ? кажи и ние кой да слушаме, че да поемем по Априлската линия :wink: ко има общо всичко това с провинциите ? аз и околните ми нямаме особени неуредици в Квебек от вида, който ти описваш, може да сме "слушали" когото трябва :wink: ... а не обясняваше ли нещо за Бел и компания наскоро - виж, те и в Квебек са същите, странно :lol:

аре бря, дица, живота и личните ни успехи-неуспехи, правилни или неправилни решения едва ли опират до провинциите на Канада :beer: :beer:
Alina

Мнение от Alina »

За последното и Бел абсолютно се съгласявам с теб. Изобщо не съм сложила розовите очила, и когато нещо не е наред, си го признавам. И все пак, тук се чувствам много по-добре.

Хемоглобин не беше ли писал нещо за това, че Панасоник му казали, че ако бил в Онтарио, веднага щели да му сменят телевизора, но за Квебек не могат нищо да направят. :beer:
Alina
Alina

Мнение от Alina »

Упс, забравих още нещо. Абе Батето що трябваше чак тук да си вади шофьорската книжка, а не го направи в любимата провинция :lol: :lol:
Alina
BabaPena

Мнение от BabaPena »

A po vaprosa za kakvo e kolej i kakvo obrazovanie dava/moje da dava...kam kazanoto ot survivor i ot kolejkata dopalvam che naimenovanieto idva ot starite angliiski uchebni institutsii kadeto kolej e bilo miasto kadeto mladite maje sa jiveli zaedno i sa se obuchavali...Oksfordkia Universitet e sbirka ot takiva koleji...ima edin New College primerno

http://www.new.ox.ac.uk/index.html

, koito ako me ne laje pametta sashtestvuva ot 14 vek i do den dneshen osnovnata chast ot sgradata mu se polzva za jiveene...vseki profesor si ima spalnia tam, a sashto i po iziavenite studenti (vapros na prestij e da te nastaniat da jiveesh v starata sgrada)...Ta vaprosnia kolej dava edni ot nai prestijnite Ph.Dta za bioscience v tsial Oxford...

Edin miroliubiv savet...koito ne znae neshto...ami poglednete v neta parvo...pak togava pravete obobshtavashti izkazvania...

http://en.wikipedia.org/wiki/College
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

уууууу, сетих се и аз да "оплюя" малко Квебек :)

да знаете, тая провинция много зле .... идват ми гости от Сиатъл и един от тях работи за Старбъкс. Там на служещите дават марк аутс (по две пакетчета кафе на седмица) и могат да си ги вземат спокойно в Щатите или Канада. Да ама не и в Квебек. Що ли ? Ами в нашата красива провинция няма достататъчно корпоративни магазини на Старбъкс или пък ако случайно попаднеш на такъв се оказва, че много малко са им марк аутс за седмицата и просто нямаааааааааааа. Те това наричам аз бедна провинция :cry: Та хорицата сега в Онтарио ще си вземат кафето, иначе им се е случвало във Ванкувър същото без проблеми.
Alina

Мнение от Alina »

:lol: :beer:
Последно промяна от Alina на Вто Сеп 06, 2005 6:35 pm, променено общо 1 път.
Alina
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

струва ми се, че и в Квебек има пълни и празни стипендии :lol: , просто българите, които са се събрали в тази загубена провинция са с много нисък успех и не могат да се доберат до пълните стипендии :wink:

всъщност защо си мислите, че само в Онтарио раздават такива благинки :roll:
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ми не е май така щото жената има все А ама като проверявала за подобни стипендии и казали - а няма такава работа тука само звездички им даваме на студентите :lol:

при това познавам и други студенти дето също не получават за отличен успех въпреки че го имат

обаче ако не е така бързо ме информирайте да започна да следя за нови чифтове обувки и т.н. :idea:
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

а, не е така :lol:
на мен ми дадоха, пък изобщо не съм я и търсила - пристигна си по пощата - административно :shock:
Alina

Мнение от Alina »

krimon написа: всъщност защо си мислите, че само в Онтарио раздават такива благинки :roll:
Не Онтарио, а самият университет. Това няма нищо общо с провинциалните или федерални стипендии. За тях ще се кандидатства отделно. :wink:
Alina
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

кое е тва училище?

аз питам за хек-а щото

там казали няма такова животно - има само отбелязване в досието че си бележита студентка и потупване по рамото

Alina

Мнение от Alina »

Готин, браво на жена ти. Да я поздравиш. :beer: :lol:
Alina
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Юда :lol: ЮдеЕм
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Alina написа:
krimon написа: всъщност защо си мислите, че само в Онтарио раздават такива благинки :roll:
Не Онтарио, а самият университет. Това няма нищо общо с провинциалните или федерални стипендии. За тях ще се кандидатства отделно. :wink:
и какво сега, аре сички на Отавския университет, да рупаме пълните стипендии :)
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

мерси и на тебе поздравления за успехите Алина с пожелания за по нататъшно развитие ( петилетката за 4 и т.н.) :beer:

а то в юдата имало и други благинки - здравни застраховки ит.н.

ама хек-а не бил юда искариот ,ами само филиал и нямало такива екстри.

което ми напомня че трябва да отида да взема жената от у-ще пък аз още съм в офиса да се таковам в работния :shock: :shock:

Заключено