Humber and the University of New Brunswick (UNB) share a long history of excellence in nursing education. With this collaborative program, you’ll study for four years at Humber in Toronto. When you graduate, you’ll receive a Bachelor of Nursing degree from UNB.
JOY написа:Абе аз знам, че във федерална Канада нищо не е като хората , ама пак съм шокирана и озадачена...
Джой през призмата на краткия ми опит в Ка си мисля точно обратното!
Във Френска Ка нищо не е наред,както и в бившите френски колонии ако ги сравняваме с бившите английски колонии.
Док.........
krimon написа:не че разбирам нещо, ама не ми се вижда колеж
Humber and the University of New Brunswick (UNB) share a long history of excellence in nursing education. With this collaborative program, you’ll study for four years at Humber in Toronto. When you graduate, you’ll receive a Bachelor of Nursing degree from UNB.
JOY написа:
Какво значи това? Даваме диплома от колеж, ама със завършена университетска степен?
Да, точно така - завършваш колеж, но с бакалавърска степен. Разбира се само определени колежи имат лиценз за съответната програма. Мисля че го има не само за медицински сестри, но и за други специалности.
Хм...И какво, използват само сградата на колежа? С колежиални преподаватели, които обаче ти дават университетско образование?
Нещо не схващам аз логиката....
А следващите степени- магистър и PhD пак ли в колежа?
Последно промяна от Joy на Съб Сеп 03, 2005 12:13 pm, променено общо 1 път.
Doktora написа:Във Френска Ка нищо не е наред,както и в бившите френски колонии ако ги сравняваме с бившите английски колонии.
Док.........
хехе, храни куче да те лае ... Докторе, ти не беше ли пристигнал по Квебекската процедура
Това какво общо има с действителността?
Те не са ме хранили а само са ми дали "възможността" да им бъда бял роб.
Решението за бъдещето на семейството ми го вземам аз и не смятам,че съм задължен на кебекарите с нещо.
Така или иначе достатъчно много българи остават там да им работят черната работа и да им плащат данъци.
Не благодаря!
Без да ви обиждам ама съм достатъчно възрастен за да ми промие на тези години някой мозъка.
Дано правилно сте ме разбрали!
Док.........
Без да ви обиждам ама съм достатъчно възрастен за да ми промие на тези години някой мозъка.
Дано правилно сте ме разбрали!
Гледай да не се разочароваш! В канада.ру имаше една жалостна тема от биолог във Ванкувър която едва си намерила работа в Университета за 12 дол./час, а съпругът и с докторска степен бачка за 16 дол./час. Оплакваше се жената,че не може да си позволи НИКАКВО собствено жилище цял живот и няма на какво да се надява.
Пък народът разправяше,че там са най-ниските заплати в цяла Канада.
Doktora написа:До момента не съм много очарован ако искаш това да чуеш.
Аз и не очаквах кой знае какво Джой.
Ще видим по-нататък как ще тръгне........
Док..........
О, ама ти успя да се преселиш ли вече, бе човек? Много си бърз...
Няма начин на външен вид на не ти харесва. Само че има доста по-важни неща, когато не си турист.
Doktora написа:До момента не съм много очарован ако искаш това да чуеш.
Аз и не очаквах кой знае какво Джой.
Ще видим по-нататък как ще тръгне........
Док..........
О, ама ти успя да се преселиш ли вече, бе човек? Много си бърз...
Няма начин на външен вид на не ти харесва. Само че има доста по-важни неща, когато не си турист.
Доктора-бързия ми викат в махалата Джой!
Красиво е!
За работа.......все още търся.
Док............
Много ти е кратък опитът, Док, за да правиш каквито и да било обобщения. Ти още само за Ванкувър не можеш да правиш обобщения, защото едва ли познаваш всичките му части. Да не говорим за цялата провинция, или пък различни англофонски провинции, а пък ти скочи направо да сравняваш англофонска Канада с Квебек. Ако искаш да знаеш, самата англофонска Канада е толкова различна, че ми се вижда направо абсурдно да се поставя под общ знаменател. Питай ги в Алберта колко се долюбват с Онтарио и коолко са сходни идеологически. Или ми сравни Онтарио или Бритиш Калабмия с Ню Фаундленд и тогава ми говори за характеристиките на "англофонска Канада".
А това че си позволяваш направо да заявяваш за Квебек че нищо не е наред при условие че не си стъпвал в него, без коментар...
Doktora написа:
JOY написа:Абе аз знам, че във федерална Канада нищо не е като хората , ама пак съм шокирана и озадачена...
Джой през призмата на краткия ми опит в Ка си мисля точно обратното!
Във Френска Ка нищо не е наред,както и в бившите френски колонии ако ги сравняваме с бившите английски колонии.
Док.........
survivor написа:Много ти е кратък опитът, Док, за да правиш каквито и да било обобщения...
Брей, много му бил малък опита на Доктара.
Ще ми обясните ли уважаеми какъв е тогава "опита" на JOY във федерална Канада? Ааааа, извинете, как можах да забравя - канада.ру, ето това вече е експириънс. :beer2: