За колко време горе долу идват визите от букорещ от датата на изпращане?
Аз ги изпратих на 25.08 12 часа и проверих че в 13 часа на 26.08 са предадени в Посолството!
Действах с UPS
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Споко бе човек, ще си имаш визите, стягай багажа! Ако естествено си решил да тръгваш веднага. Щото имаш една година до истичане на медицинските. Аз тръгнах две седмици преди да ми изтекат медицинските, така, че нямаш проблеми!
Успех!
Мисля че срока от 15 дни е верния, но с малко уточнение. Става въпрос за 15 работни дни до колкото си спомням.
Ама щом до там си я докарал, и толкова бързаш, почвай да стягаш багажерията.
Максималния срок (при ползване на добра компания като UPS или DHL) е 23 дена от датата на изпращането (1 ден пътува натам, 1 ден обратно и 3 седмици - 15 работни дни - в Букурещ)
Иначе може и след 10 дни да се получи отговора.
Aries написа:Максималния срок (при ползване на добра компания като UPS или DHL) е 23 дена от датата на изпращането (1 ден пътува натам, 1 ден обратно и 3 седмици - 15 работни дни - в Букурещ)
Иначе може и след 10 дни да се получи отговора.
ZA UPS moga da posporya, 4e sa dobra kompaniya:)
No nqma zna4enie - vajnoto e Hane da ti dojdat vizite!:)
Все още нищо няма.
Ежечасово проверявам в сайта на UPS по номер на пратка дали е тръгнала от Букорещ към нас, ама още не е.
А ТОЛКОВА НИ СЕ ИСКА ДА ТРЪГНЕМ ПО РАНО ЗА МОНТРЕАЛ
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
az gi pratih na 26 august, na 29 na obyad sa predadeni v posolstvoto, no smyatam che e prekaleno rano da chakash vseki moment. spored mene ne po-rano ot 10-15 septembre
hankroum написа:Все още нищо няма.
Ежечасово проверявам в сайта на UPS по номер на пратка дали е тръгнала от Букорещ към нас, ама още не е.
hankroum написа:Все още нищо няма.
pratkata ti shte doide s druga tovaritelnica
Ако е платил и обратната доставка, те със сигурност са ми дали и номера на другата товарителница.
Ние си изпратихме паспортите на 24.08 с DHL, там са пристигнали на 26.08 на обяд. Проверяваме по номера на обратната товарителница но пратката още не е тръгнала.
Ще си изтървем резервацията за 12.09