Не ми се вярва за един случай да променят системата и правилата, бгмонреал. Още повече, че тази ситуация, която рисува сашка е направо силно драматизирана (кърмейки да върви към спирката

Не знам защо реши, че някой е правил скандал, никъде не е споменато. Отидох в училището и много любезно си говорих със секретарката, и се вцепених като ми отговори за зимните дрехи. Извини ме Кремон но "летните ми емоции" както ги наричаш си бяха основателни и ако по тях съдиш за сегашния ми постинг явно е че няма да ме разбереш след като си си създала един път негативно мнение. Колкото до прословутите правила бг монреал е прав те са направени така, че понякога да можеш да ги заобиколиш или да се пребориш с тях. Молбата ми е основателно, защото се събраха три деца на които родителите работят и съвместно се мъчим да изместим спирката за да могат децата да слизат сами. И освен това видяхме, че има друг автобус на у-щето, който минава покрай нас, защо да не преместят децата в него. Според теб невъзможно ли е това? Или пак правилата няма да го позволят. И стига вече сте говорили за скандали не съм такава личност, която си търси проблемите. Но все пак уважавам мнението ви.survivor написа:Ами правете скандали на секретарките и променяйте така правилата, пък се похвалете като постигнете нещо. че им !
sashka написа:Молбата ми е основателно, защото се събраха три деца на които родителите работят и съвместно се мъчим да изместим спирката за да могат децата да слизат сами. И освен това видяхме, че има друг автобус на у-щето, който минава покрай нас, защо да не преместят децата в него. Според теб невъзможно ли е това?
Както виждаш, още в първото ми мнение ставаше въпрос за това - ако не си единствен случай и се съберете и помолите за изместване на спирката, най-вероятно ще ви бъде удовлетворена молбата.krimon написа: За да се смени спирка е необходимо да има поне 3-ма ученика, които да посещават същото училище или поне да използват същият маршрут. Тук правилата, както вече знаеш, се спазват. Е, това са техните правила, трябва да се нагодиш ти.
явно вие с жой сте далеч от този проблем и затова не ви грее.survivor написа:Ами правете скандали на секретарките и променяйте така правилата, пък се похвалете като постигнете нещо. Аз от моята си камбанария нямам проблеми с училищния автобус. Всяка година си спира на едно и също място, е не ми е точно пред входа, ама ми е достатъчно близо. Ако някой си уреди автобусът да спира точно пред неговата врата, за нас може да стане по-далеч. Ако пък решат автобусът да спира пред всяка врата, извозването ще продължи не знам колко време, а пък шофьорите на леките коли ще има да псуват че им запушват пътя. Успех на Сашка с бебето, пък и с автобуса!
точно така - гледам сме писали по едно и също време.krimon написа:чак пък петиция![]()
едно обикновено обаждане по телефона върши работа
3 адресни регистрации на едно място предадени на секретарката или в транспортната фирама
все пак това не е борба за освобождаване на медиците ни в Либия
![]()
Специално за спирките : маршрутите ги формират в края на предишната учебна година въз основа на адресните регистрации на учениците. Промяна е възможна в началото на новата учебна година ако има пришълци.
както и аз писах преди това РАЗЛИЧНИ ПРАВИЛА за различните райони.krimon написа:хехе, бгмонреал, покажи ни ги и на нас тези правила
всичко зависи от различните училищни комисии и техния договор с превозвача им, т.е. правилата варират![]()
все пак ти от личен опит ли говориш или ..... защото преди три години по телефона се разреши нашия проблем