Колко е допустимият багаж в килограми и брой чанти при полет от България до Франция.Просто искам да знам дали да си купувам един голям или два по-малки куфара.За презокеанските полети знам,че разрешават 2x32 кг.10x
За багажа при вътрешноконтинентален полет
За багажа при вътрешноконтинентален полет
Бързам да се извиня ,че въпроса ми е малко в страни от основната тема,но съм сигурна,че много хора тук имат отговор на моя въпрос.И така:
Колко е допустимият багаж в килограми и брой чанти при полет от България до Франция.Просто искам да знам дали да си купувам един голям или два по-малки куфара.За презокеанските полети знам,че разрешават 2x32 кг.10x
- Дякон Игнатий
Ama,4e ostroumna tikva si tiДякон Игнатий написа:Да.Задължително е, да е в куфар.И ако е възможно куфара да е "SAMSONITE".flyfish написа:Добре де,ама тези 32 килограма задължително ли трябва да са в един куфарAlli@nce написа:Ako e samo BG do FR pozvolenite kilogrami sa 32 i rachen bagaz 10
- Дякон Игнатий
Май тоя с неяснотата си ти,чадо....Да видя да употребявам мн.число,а????????????Или и ти живееш в тъмнина???????????????flyfish написа:Ama,4e ostroumna tikva si tiДякон Игнатий написа:Да.Задължително е, да е в куфар.И ако е възможно куфара да е "SAMSONITE".flyfish написа:Добре де,ама тези 32 килограма задължително ли трябва да са в един куфарAlli@nce написа:Ako e samo BG do FR pozvolenite kilogrami sa 32 i rachen bagaz 10.Vuprosut mi nablqgashe na EDIN ,a ne na KUFAR,ama qvno i ti ne si mnogo naqsno
Коментар по въпроса има и той е повече от изчерпателен,ама на кой му пука,требе да се ръсят простотий...........
И освен "остроунма тиква" друго не можа ли да измислиш?
Апропо, ако не си виждал/а летяща риба(в което съм почти сигурен),мога да те информирам,че има още много години еволюция докато се осъзнае, разгеле какво е всъщност-риба или птица............Ама на кой му пука, то природата си знае работата.........
Та, остани със здраве,чадо.............и ако ника характеризира тебе,ще се моля за тебе ,чадо,ако можеш, да намериш себе си.............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ