Колко и какви помещения има т. нар. 3 1/2 апартамент :confused2:
На повечето, може би, ще ви се стори смешен въпроса, но все пак ще ви бъда благодарна за отговора.
10х предварително.
??? за 3 1/2
- На К. Безсмъртни жената
??? за 3 1/2
Таралежът е птица упорита, докато не го ритнеш, не излита.
труден въпрос 
обикновено това значи хол+кухня+спалня+баня, демек двустаен по БГ разбиранията.
понякога към кухнята има трапезария, обикновено кухнята и хола са свързани.
има и извращения - виждал съм хол 3х4 м + кухненски бокс отделен от хола с барплот + кутийка спалня (3х3 - хонгконгски стандарт)+баня като душ-кабина - и това се води 3 1/2 също.

обикновено това значи хол+кухня+спалня+баня, демек двустаен по БГ разбиранията.
понякога към кухнята има трапезария, обикновено кухнята и хола са свързани.
има и извращения - виждал съм хол 3х4 м + кухненски бокс отделен от хола с барплот + кутийка спалня (3х3 - хонгконгски стандарт)+баня като душ-кабина - и това се води 3 1/2 също.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
-
Тук обикновено жилищата са тип "коридор", т.е. стаите са наредени в една редица: спалня с врата, хол (без врата) кухня и баня. И мнооооогооо малко прозорци, с цел икономия на топлина през зимата. Абе за хората от европата е малко шокиращо в началото. После се свиква. Или се примиряваш, или търсиш квартира раздвижена като в Европа, намират се и такива, но по-трудно.
цък, не съм съгласнаtodor++ написа:Тук обикновено жилищата са тип "коридор", т.е. стаите са наредени в една редица: спалня с врата, хол (без врата) кухня и баня. И мнооооогооо малко прозорци, с цел икономия на топлина през зимата. Абе за хората от европата е малко шокиращо в началото. После се свиква. Или се примиряваш, или търсиш квартира раздвижена като в Европа, намират се и такива, но по-трудно.
в жилищата, които съм обитавала в Квебек и тези, които съм посещавала рядко съм виждала тип "коридор" или такива с малко прозорци
- На К. Безсмъртни жената