Имате ли нерви да пазарувате от Brault & Martineu?
- Optimist Creed
Хемоглобине, браво за упоритостта.
Обясни малко за параметрите на твоя телевизор.Защо е толкова скъп?
Не можеше ли да провваш как е преди да го купиш?
Вече смениха ли ти го?
Обясни малко за параметрите на твоя телевизор.Защо е толкова скъп?
Не можеше ли да провваш как е преди да го купиш?
Вече смениха ли ти го?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Re: Имате ли нерви да пазарувате от Brault & Martineu!
Pi4 nameri si bazuka! Tova e moya syvet. Sled kato ti zamenyat TV-to mojesh da napravish samo edno...bumbafhhhhhhhhh(*#&*&%^*#%&^%@Hemoglobin написа:ЗДравейте,
...
JOY написа:И тук има асоциация за защита на потребителя. Боцо наскоро си издейства много бързо правата чрез нея...
- 20 юни обаждане до Квебешката агенция за защита правата на потребителите. Обясняване на случая.
Отговор, не можем да задължим никой да ви смени стоката след като сте я закупили освен ако изрично на фактурата не пише че имате право на замяна до даден срок. Можем да ги задължим да ремонтират обаче. Проверявам фактурата - не пише. С две думи те не могат да ми бъдат съюзници в случая.
абе Джейн-що да чета кат мога само да пиша ааааа
телевизора е плазмен затуй струва толкоз сигурно и аз като порасна голям като хемоглобин ще си купя !
засега 300 кинта стигат за тв.
аз не мога да разбера-след като пичът Вадим е доказал ,че е била продадена дефектна стока - защо не ги е задължил да ремонтират на техни разноски чрез агенцията за защита правата на измамените камилчета?
телевизора е плазмен затуй струва толкоз сигурно и аз като порасна голям като хемоглобин ще си купя !
засега 300 кинта стигат за тв.
аз не мога да разбера-след като пичът Вадим е доказал ,че е била продадена дефектна стока - защо не ги е задължил да ремонтират на техни разноски чрез агенцията за защита правата на измамените камилчета?
Все повече и повече се убеждавам че тук е пълно с извинетеме за изказването ама в буквалния смисъл "дебили", и не е нужно да си живял тук от четири месеца или н-ти години за да забележиш това. Е разбира се има и разбрани хора но процента им е много нисък. Като цяло живота в Канада много ми харесва, но тази безчувственост и тяхна твърдоглавщина не мога да приема. Да си блъскаш все едно главата в стена. А аз си мислех, че по твърдоглави от нас българите няма, но уви тези тук са някякъв унекален случай. Включвам се във темата защото и аз съм ефектирана от училищното настоятелство където ще учи сина ми след молба да преместят спирката на училищния автобус, защото е по-далече от нас впредвид, че след две седмици ще сме със новородено бебе и ще ми е трудно да придружавам детето до тази спирка особено през зимата и представяте ли си секретарката най- нагло ме прати
да си купя зимни дрехи и зимна количка за бебето, защото тя не можела да направи нищо а и в същото време по нейните думи няма кой да направи нещо по въпроса. След три пъти разкарване дори не си направиха труда да погледнат аджаба за кой адрес става въпрос. Без да изпадам в подробности, за да не каже някой че сме с претенции лично аз стигнах до извода и дори си задавам въпроса дали аз съм или около мен е пълно с малоумни да ходиш да се молиш да ти разрешат проблема и да те прехвърлят като топка от един " имажинерен респонсибъл" до друг "имажинерен риспонсибъл". Така, че изцяло те разбирам и ти се възхищавам на упоритостта Хемоглобине. Продалжавай битката докрай
.

Пести си нервите, ще ти трябват за бебетоsashka написа:Все повече и повече се убеждавам че тук е пълно с извинетеме за изказването ама в буквалния смисъл "дебили", и не е нужно да си живял тук от четири месеца или н-ти години за да забележиш това. Е разбира се има и разбрани хора но процента им е много нисък. Като цяло живота в Канада много ми харесва, но тази безчувственост и тяхна твърдоглавщина не мога да приема. Да си блъскаш все едно главата в стена. А аз си мислех, че по твърдоглави от нас българите няма, но уви тези тук са някякъв унекален случай. Включвам се във темата защото и аз съм ефектирана от училищното настоятелство където ще учи сина ми след молба да преместят спирката на училищния автобус, защото е по-далече от нас впредвид, че след две седмици ще сме със новородено бебе и ще ми е трудно да придружавам детето до тази спирка особено през зимата и представяте ли си секретарката най- нагло ме пратида си купя зимни дрехи и зимна количка за бебето, защото тя не можела да направи нищо а и в същото време по нейните думи няма кой да направи нещо по въпроса. След три пъти разкарване дори не си направиха труда да погледнат аджаба за кой адрес става въпрос. Без да изпадам в подробности, за да не каже някой че сме с претенции лично аз стигнах до извода и дори си задавам въпроса дали аз съм или около мен е пълно с малоумни да ходиш да се молиш да ти разрешат проблема и да те прехвърлят като топка от един " имажинерен респонсибъл" до друг "имажинерен риспонсибъл". Така, че изцяло те разбирам и ти се възхищавам на упоритостта Хемоглобине. Продалжавай битката докрай
.

За разлика от теб аз мисля, че тукашните не са дебили, с изключение на някой споменати търгаши като тези от Бро и Мартино. Обратното, все повече и по-разбрани хора срещам, направо се учудвам как имат толкова търпение.
Док, не е от Кебека, отваряй си очите на четири и във Ванкувър. Половината тукашни търговски и рекламни хватки в Европата са направо забранени, да не казвам че няма да минат даже и пред БГ-потребителя, който се тренира само от 15 години. Тук обаче всичко минава, ако искашDoktora написа:Съжалявам за проблемите ви и вече затвърдих убеждението си,че съм направил правилният избор като само прелетях над Кебек.
Док.........

Браво на Hemoglobin - не го домързя да напише тоз ферман, един душманин по-малко (даже двама - Мартино и Брат му

П.С. Hemoglobin, какво стана с лаптопа, умря ли?
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
А именно тях имах предвид, че си прехвърлят топката - комисията :arrow: училището и училището :arrow: комисията и така до безкрайkrimon написа:
Училищата не се занимават с траспорта на учениците, към училищните комисии има специални транспортни фирми, които са ангажирани за целта. В училището можеш само да получиш информация, но те не са отговорни за смяната на спирките. За да се смени спирка е необходимо да има поне 3-ма ученика, които да посещават същото училище или поне да използват същият маршрут.