viza za usa
-
-
Ne znam dali moje vednaga, no nie sme v Canada ot 10 meseca i minalia mesec izkarahme viza na dashteria ni samo, koiato e na 15 godini i niamashe niakakvi problemi s izdavaneto na vizata.Niamashe nikakvo iziskvane za kreditna karta/vklutshitelno i na roditelite/. Taksata za vizata e 100 US$ cash.Na sledvashtia den sled intervuto pasporta beshe gotov.
- Alli@nce
- Обратна връзка:
vizi za usa
za dezata znam ot lichen opit che ne e trudno zashtoto i ot bg na sina mi izkaraxme usa viza i zaedno s roditelite mi beshe v usa prez 2002 na gosti u brat mi.otnosno vizite razbrax che kogato sa nalize dokazatelstva zadarzashti te v kanada kato jilishe zapisani na kursove i uchilishte za dezata rabota zapochnata dori bez bezsrochen dogovor tel tok i drugi fakturi svarzvashtite kam kanada ti pomagat za izdavaneto na turisticheska viza za usa. No tova sa samo predpolozenia zashtoto vse oshte ne sam doshla i iskala viza.
-
ako rabotish ili uchish v canada niama da ti otkajat visa. ako imash frenska kreditna karta - shte ti vzemat parichkite, tova e poveche ot iasno. obiknovenno ne otkazvat osven ako ne si samnitelen subekt. vse pak e hubavo da podadesh sled okolo 6 meseca prestoi inache biesh na ochi. inache vinagi mojesh da otskochish do usa, neznam zahto ti triabva viza, ako imash frensko podanstvo ne ti triabva viza. samo passport.
skoro shte stane taka ot 2007 bez pasport amerikanec ne moje da vleze v canada i obratno. shte e neobhodimo ili da si izvadish pasport ili da si stoish v kashti. za tezi koito ne shtat da se oharchat za passpot shte se izdavat specialni karti s koito shte se legitimirash pri vlizane v Ca.

skoro shte stane taka ot 2007 bez pasport amerikanec ne moje da vleze v canada i obratno. shte e neobhodimo ili da si izvadish pasport ili da si stoish v kashti. za tezi koito ne shtat da se oharchat za passpot shte se izdavat specialni karti s koito shte se legitimirash pri vlizane v Ca.