Евтини инструменти в Монреал?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Все пак сме спокойни ,че засега издирваш само гаечни ключове , а не скалпели и ортопедични триони.Тогава ще стане опасно. :shock:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

JOY написа:Мерси Жоро!
Нужни са не за колата, а за самолети. :roll:
После няма да се чудите що падат. :lol: :lol: Как може да си нямат инструменти тези компании! :shock:
Мале JOY напрво ме изненада :shock: Това все едно мен да ме карат да си нося компютъра от къщи :smhair:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Моичкия твърди, че "Craftsman" е една от най-добрие фирми за инструменти, с доживотна гаранция. Когато ние търсихме, най-добра цена за качество намерихме в Сиърс.
Тук механиците си носят собствени инструменти, оборудването се приспада от данъка. Това е положението!
Let it go...
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

bateto написа:Все пак сме спокойни ,че засега издирваш само гаечни ключове , а не скалпели и ортопедични триони.Тогава ще стане опасно. :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dok........... :beer:
TROUBLEMAKER
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Все пак сме спокойни ,че засега издирваш само гаечни ключове , а не скалпели и ортопедични триони.Тогава ще стане опасно. :shock:
Батка, ми то сега е още по-опасно. Не разбра ли, че става въпрос за самолети. :lol: :beer: :beer: :beer:
pumpy

Мнение от pumpy »

JOY написа:
нищо не вдявам аз от такива работи

е това трябва да се отбележи - ако го пишеш и по-често цена няма да имаш, явно си сменила хапчетата и тези действат най-накрая :D
Заключено