Бременност и раждане !?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Maman
Обратна връзка:

Бременност и раждане !?!

Мнение от Maman »

Моля дайте информация как стои въпросът с бременността и раждането в Монреал.
Blagodaria na vsi4ki vas 4e vi ima i ste tolkova gotini!!!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
kaleko

Мнение от kaleko »

Темите са интересни, но са от преди 1 година. Дали няма промени в Законодателството в Канада от тогава :roll:
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Тук в Канада се грижат много добре за бременните жени. Познавам две българки, които родиха тук в Монтреал тази година. Ами нямаше никакви оплаквания от тези жени, какво да кажа. Почто всяка седмица казаха, че са били на прегледи и консултации. И по моите наблюдения, тук просто хората се грижат за родилките и бебетата.
Въобще няма какво да сравняваме с България. Какво ли не видях докато бях в родината, но това, което чувам за тук, звучи много добре.
tochica

Мнение от tochica »

потърсете назад във форума , ако имате ден два и ще видите всякакви коментари , въздържам се от коментар , защото мненията са много крайни .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Tutankamon написа:Тук в Канада се грижат много добре за бременните жени. Познавам две българки, които родиха тук в Монтреал тази година. Ами нямаше никакви оплаквания от тези жени, какво да кажа. Почто всяка седмица казаха, че са били на прегледи и консултации. И по моите наблюдения, тук просто хората се грижат за родилките и бебетата.
Въобще няма какво да сравняваме с България. Какво ли не видях докато бях в родината, но това, което чувам за тук, звучи много добре.
Би ли споделил това до каква възраст на бебетата е продължило?
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Според египтянчето здравеопазване има само в Ка.Българките в БГ лапат мухи и сигурно никой не им обръща внимание.Той бил чул...... :shock: :?:
В Кебек всичко било най-най-най.......
А стига де!
Я някои хора да се върнат назад във форумите и да прочетат това което е изписано за здравеопазването в Ка.
Де да знам?На мен ли ми се струва,че не е точно така както казва Муми или и други мислят като мен.
Док.......... 8) :smokin:
TROUBLEMAKER
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Здравеопазването може да си има косури но моми4ето пита за бременност и раждане.Понеже жена ми 6те ражда през ноември поразпитахме тези които тази година са родили /говоря за провинциа Алберта/Вси4ки казват 4е тук бременността и раждането нямат ни6то об6то с БГ/потвърждават го жени които са раждали в БГ и в Канада/.Прегледите на бременните не се всяка седмица но лекарите си имат план на прегледите,изследванията ,пра6тат те на специалист-вси4ко е в зависимост от това дали си бременна с нисък, среден или висок риск/пак по определени критерии/За самото проти4ане на раждането има жени които подробно могат да обяснят но незнам дали форума е мястото за това.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Мисля че и тази статия също може да е полезна:

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=22
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Докторе, само едно ще ти кажа, чул съм от жени които са раждали в Монтреал, че са се отнесли много добре с тях. Още нещо ще ти кажа, ами за Канада това е важно как, нали се раждат канадски граждани, и ще те помоля само едно, да престанеш да се заяждаш с мен, защото звучиш много блудкаво, без дори да имаш някакви наблюдения върху живота на имигрантите в Канада.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Tutankamon написа:Докторе, само едно ще ти кажа, чул съм от жени които са раждали в Монтреал, че са се отнесли много добре с тях. Още нещо ще ти кажа, ами за Канада това е важно как, нали се раждат канадски граждани, и ще те помоля само едно, да престанеш да се заяждаш с мен, защото звучиш много блудкаво, без дори да имаш някакви наблюдения върху живота на имигрантите в Канада.
Млъкни бе невежа!Ти какво разбираш от здравеопазване умник такъв?
Дискастинг!
Док.........
TROUBLEMAKER
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Докторе, ти си противоречиш сам на себе си! Това, че казах, че бременните бъргарки имиграткти, са раждали без преблеми тук в Канада теб те дразни ли, какво? Имаш нещо против това, българките да раждат тук в Канада ли? Имаш против държавата Канада ли? Каква кажи си го? Не се ли усещаш, че с твойте си постинги, искаш да оправергаеш, това, което аз видях с очите си тук в Монтреал! Че кой си ти бе, човек, че ще ми кажеш, че това, което аз видях с очите си, не е вярно? Кой си ти Докторе?
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Това ми напомня на един стар отдавна забравен филм:
"Кой сте вие доктор Зорге?''
Без коментар от моя страна..............
Док............
TROUBLEMAKER
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Още инфо.http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=14007 ама малко по-различно...........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено