В англоезичната или френскоговорящата част на Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
desisa

В англоезичната или френскоговорящата част на Канада?

Мнение от desisa »

Здравейте! Искам да знам къде е по- лесно да се имигрира и имам ли изобщо шанс да имигрирам в англоезичната част на Канада? Семейството ми говори добър английски и ще ни е по-лесно така, но ако се наложи разбира се ще научим и френски............
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ами там където имате приятели ,а ако нямате и имате достатъчно пари да издържите първите 6 месеца на самоиздръжка във федералната част.По лесно е когато имате да се оправяте само с един език ,а не с два.
kaleko

Мнение от kaleko »

Значи по кратката процедура е френската за година и половина и си в Ка. За федералната част 5 години процедура не ти мърдат. След като вземеш Визата от френската процедура можеш да се устроиш и в Английската част никой не може да ти каже и копче :D . Извода е един учете франсето. Вземете съртефикат дьо селекшън дьо Кебек. После и визата и от там мислете в коя част на Канада да се заселвате :D :D :D . А другите, които заедно с Вас са започнали по федералната процедура докато дойдат в Канада, Вие ще ги посрещнете с Канадско гражданство вече :D :D :D . Желая Ви много късмет.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заключено