Английско училище за детето
- Stoynev
- Обратна връзка:
И двете фирми където ходя да работя са 4астни, и в двете работния език е англииския, като в едната все пак понякога се говори и на френски, но в другата - никога. А ина4е работниците вси4ки са местни кебекоа. Аз преди две седмици бях да се записвам да у4а англииски в Мери маунт - от около 150 4овека които бяха около мен и се записваха по4ти вси4ки говореха френски ама бяха дошли да у4ат и англииски ( що ще го у4ат ако не им трябва - нали си знаят френски
)

"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ

От къде направи заключението, че английският не е нужен? Мисля,че ясно и на български написах, че става въпрос за език на обучение, а не за знаене на език като такъв, а също, че френското образование дава по-добри възможности за полиглотски знания.
Само да доложа за обучението по английски във френските училища.
Явяваме се на тест по английски 18 души, от които само аз не съм кебекуа. Хора на 25-35 години, не тъпанари, ще стават компютърмени.
От теста става ясно, че двама няма нужда да учат повече английски - един пич, дето е родом от Онтарио и там е учил и живял и моя милост.
Аз съм учил английски 200 часа преди 15 години, другото е от филмчета и музички. И не щеш ли, моята граматика се явява достатъчна, за да не ходя на курс, а другите 16 души кебекуа, дето са го учили едва ли не колкото ние руския се нуждаят от усъвършенстване. И да не помислите, че съм много добър - за англофонски университет например ми е рано още. Коментарите ги оставям на феновете на френските секондери
Явяваме се на тест по английски 18 души, от които само аз не съм кебекуа. Хора на 25-35 години, не тъпанари, ще стават компютърмени.
От теста става ясно, че двама няма нужда да учат повече английски - един пич, дето е родом от Онтарио и там е учил и живял и моя милост.
Аз съм учил английски 200 часа преди 15 години, другото е от филмчета и музички. И не щеш ли, моята граматика се явява достатъчна, за да не ходя на курс, а другите 16 души кебекуа, дето са го учили едва ли не колкото ние руския се нуждаят от усъвършенстване. И да не помислите, че съм много добър - за англофонски университет например ми е рано още. Коментарите ги оставям на феновете на френските секондери

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Феновете на френските секондери не си правят изводи от случайна извадка на няколко нямащи си и хабер. Феновете на френски секондери всеки ден се срещат с хора, които не би отличил за нищо на света кой език им е майчин. А пък децата завършващи френски секондери владеят не само френски и английски на ниво, с което ще те сложат в джоба. Тези деца обикалят света с проучвания, изследвания и благотворителна цел от училище, работят лятото на митниците и постъпват на най-елитните университетски програми.
Което е само показателно за нивото на образование на хората, с които общуваш. Има всякакви секондери. Включително за умственоизостанали, криминално проявени или такива, които на 50 години са решили най-сетне да си получат средното образование. Дай и такива да включим в извадките?mama_kenga написа:в случайната извадка няма двама от един секондер. Има хора от Монреал, Гранби, Лонгьой, Гаспези и прочее. Един вид бих я нарекъл представителна.
c200 (пак обърках акаунтите)
Пообщувай първо с образовани хора в университетите-бъдещи лекари, архитекти, инжинери, юристи и поразпитай какво училище са завършвали и как и колко езика владеят!
П.С. Значи С200 и мама-кенга са едно семейство? Май можеше да се предположи...

Няма такива сред колегите ми. Е да, компютърджиите си падаме малко тъпички, но то е сигурно защото в нашия бранш на всеки 3 години се връщаме в първи клас.Включително за умственоизостанали, криминално проявени или такива, които на 50 години са решили най-сетне да си получат средното образование
Че сме едно семейство съм писал отдавна, за "идиотиите" в една друга тема ти се извиних публично, сега какво да направя, сигурно да се гръмна, като преди това утрепя умствено изостаналите ми 50 годишни колеги, които не са нито лекари, нито архитекти, по причина че са рецидивисти. Ще оставя мама_кенга жива обаче, тя обича да се заяжда по форумите, ще отмъсти след смъртта ми.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Скромничко да кажа и мойто мнение - с тоз френски освен в Квебек /хехе, в стратегическите компании/ и за правителството на Канада къде ще работиш
Пък и да не говорим, че в тези 2 случая и англето и франсето трябва да са ти на 6. Джой, май верно като се намесиш ти и темата става едно голямо заяждене. Не се трепете хора, учете и говорете езикът, който ви харесва
Ако можете и двата - още по-добре.

JOY написа:Което е само показателно за нивото на образование на хората, с които общуваш. Има всякакви секондери. Включително за умственоизостанали, криминално проявени или такива, които на 50 години са решили най-сетне да си получат средното образование. Дай и такива да включим в извадките?mama_kenga написа:в случайната извадка няма двама от един секондер. Има хора от Монреал, Гранби, Лонгьой, Гаспези и прочее. Един вид бих я нарекъл представителна.
c200 (пак обърках акаунтите)
Пообщувай първо с образовани хора в университетите-бъдещи лекари, архитекти, инжинери, юристи и поразпитай какво училище са завършвали и как и колко езика владеят!
П.С. Значи С200 и мама-кенга са едно семейство? Май можеше да се предположи...
Нали се сещаш , че мога да те завра в кучи ***?Обаче съм възпитана да не обиждам хора, които имат някакво умствено заболяване.И поради това не смятам изобщо да общувам с теб оттук нататък - много под нивото ми на новопристигнал емигрант е.Хайде - и да се лекуваш , че с възрастта става по-зле.
Че сме едно семейство съм писал отдавна, за "идиотиите" в една друга тема ти се извиних публично, сега какво да направя, сигурно да се гръмна, като преди това утрепя умствено изостаналите ми 50 годишни колеги, които не са нито лекари, нито архитекти, по причина че са рецидивисти. Ще оставя мама_кенга жива обаче, тя обича да се заяжда по форумите, ще отмъсти след смъртта ми.

Мисля, че написаното за умственоизостаналите сте го приели малко лично, без да съм намеквала каквато и да е връзка с вас или с колеги...