Sledvasta sesiq???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
DOLPH

Sledvasta sesiq???

Мнение от DOLPH »

Nqkoi znae li koga ste e ledvastata sesiq i prez kolko vreme sa intervutata v BG?Ako podam sega dali ste me izvikat za sesiqta noemvri ili do kraq na godinata? :?
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Ти за коя сесия питаш? Информационна ще има октомври, ако не се лъжа, а интервюта май не се знае още.
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Interesuvam se za intervutata .Mislq ce noemvri mesec imase ma posle koga sa sledvastite i prez kolko vreme sa ne znam :?
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Миналата година сесията беше октомври-ноември и след това 4ак април. Ако сега подаваш документи едва ли ще са доредиш до тази сесия.
мразя да ме настъпват по опашката!
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Nqma li intervuta prez dekemvri,fevruari??ako trqbva da minavam april ste stane dosta okolo 8 meseca!!!Ne sa li prez po-malki intervali pone 4-5 meseca!!
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

От ноември до април са 5 месеца.
Ве4е две години интервютата запо4ват април, това си е решение на посолството и едва ли някой от нас може да ти каже защо е така.
Имай предвид, 4е за толкова голям период се натрупват много кандидатури и няма гаранция, 4е ще ти дадът дата за тогава.
Пожелавам ти късмет и се подготвяй сериозно.
мразя да ме настъпват по опашката!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Интрвюта ще има ноември-декември......................май ,като гледам........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Da mai naistina ste sa togava i se nadqvam kato podam do kraq na avgust da se vmestq v tazi sesiq i az ce inace stava dalga i siroka !! :( Ako ne me izvikat za noemvri-dekemvri i ako e verno ce sledvastata e chak april tova sa oklolo 8 meseca 4akane a do togava q kamilata q kamilarq,...Prekaleno e golqm sroka-povece ot 5 meseca 4akane za intervu mi se vizda neseriozno ot tqhna strana!!!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Ние бяхме на интервю на 8-я месец след подаване на документите във Виена.........дали ни беше дълго чакането?Търпение,чадо........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
leoni

Мнение от leoni »

Mi-na написа:От ноември до април са 5 месеца.
Ве4е две години интервютата запо4ват април, това си е решение на посолството и .....
Samo da utochnia,che 2004 godina si imashe intervuta fevruari ,zastoto az lichno biah togava!!!!!!!! -sorry Mi-na , a moi priatel beshe Decemvri /2003 / !!! Ta za koi dve godini govorish -neznam!!!!???? Molia vi,kato se izkazvate, badete tochni ,ne zablujdavaite horata!!!!
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi :)

Мнение от rorcho »

Zdraveite ! Abe moje li niakoi da me svetne otnosno tezi sesii !??! Za kakvo po tochno stava vapros i koga startirat !!!
Predpolagam che stava vapros za startirane na interviuta no ne sam siguren dali e taka! Stava li vapros i za smeni na izpitvashtite !?!?

BE happy !
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Тези сесии са за интервюта.Просто в определени месеци идват изпитващи,които провеждат интервютата.Та въпросът е ,кога точно са тези сесии за това е темата :wink:
Dee

Мнение от Dee »

ne znam dali do kraq na godinata shte ima sesiq, na nas ni pisaha ot Viena, che shte sme v nachaloto na 2006 v pyrvata sesiq, koqto shte e qnuari ili fevruari. ne znam dali moje da imse vqrva, no vse pak ne vqrvam da ni lyjat.

pozdravi
d
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Ne se otkazvai

Мнение от rorcho »

Privet !

Spriamo sesiite sam chul, che kato broiki sa gi uvelichili, predi sa beli 3 a sega sa 4 !
No ne ssam absoliutno siguren. Spored men do kraia na godinata shte ima pone oshte edna!
Dosta hora naposledak otivat na interviu pri uslovie, che sa podali dokumenti predi 3-4 meseca! Daje ima unikati hora, koito sa otivali na interviu pri uslovie, che predi 2 meseca sa podali dokumenti! Napravo se shashnah kato mi kazaha tova !

Kasmet !
Заключено