КОФИ-то

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Посещавали ли сте КОФИ ???

Да
21
37%
Не
19
33%
Не, но очаквам да ме включат
6
11%
Кво е тва КОФИ
11
19%

Общо гласове: 57
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

инъче ако на кофата те научат да си отваряш сметка и не си можал сам при пристигането си - няма да ти е лесно тук- ще има кофа след туй социал+кофа-след туй рев
:lol: dobre kazano THC :beer:
bateto

Мнение от bateto »

На времето КОФИто го бях кръстил КОФТИто,но хич да не е издържах едно ниво и половина и им дадох свободно.
Който няма акъл нека си губи безценното време по разни зомби организации.
За мен времето е пари,а загубеното време са загубени пари.Не съм против ученето на езика ,даже го поощрявам ,но ученето на езика може да се съчетава и с ходене на работа стига човек да има желание и не си търси оправдания.
survivor

Мнение от survivor »

bateto написа:Не съм против ученето на езика ,даже го поощрявам ,но ученето на езика може да се съчетава и с ходене на работа стига човек да има желание и не си търси оправдания.
Това за ученето на езика след работа не го препоръчвам на никой който има деца.
ivandi

Мнение от ivandi »

Ходенето на КОФИ е губене на време. Има много по-добри места за учене на език. То всъщност на КОФИ-то език се преподава, ако остане време след агит-пропагандата и другите простотии. Не си струва човек да си губи времето с тази тъпня, освен ако 400-те долара, които му плащат за да го посещава не са му единствения доход.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
Aragorn

Мнение от Aragorn »

На мен КОФИ-то много ми харесваше, защото имах супер учител - Карл Пиърсън му е името. Този човек наистина преподаваше много добре и то със желание най-важното. Изкарах там три нива - в Cegep du Vieux Montreal - от трето до пето (по мое време бяха пет нивата). И след това почнах да си търся работа предимно с френски. Търсих около месец в Кебек без резултат, докато ми се обадиха от Онтаиро и ей ме на, сега бачкам в Питърбъроу и във фирмата дето работя, клиентите ни са предимно от Франция. Ама те като дойдат и говорят на английски, щото говорим за бизнес. И ме е яд , че толкова исках да го науча този френски език , а просто не го използвам вече и започвам да го забравям.
ivandi

Мнение от ivandi »

Aragorn написа:На мен КОФИ-то много ми харесваше, защото имах супер учител - Карл Пиърсън му е името. Този човек наистина преподаваше много добре и то със желание най-важното.
Е то това е проблема с КОФИ-то, много е трудно да случиш на добър преподавател. А най-лошото е, че дори и да има такъв е много трудно да си смрениш групата или нивото, за да попаднеш при него. И тук в Лавал имало един Клод, който нямах щастието да срещна. Хората, които са били при него, са много доволни. Ама е само той. Другите са пълен боклук. Който случил, ОК, за нямялите този късмет, езиковите центрове са много по-добър избор.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
holy

z

Мнение от holy »

Всеки петък на КОФИ-то губим по 20 минути от часа за разместване на местата на студентите :D. Учителката записва имената на всички на листчета, разбърква ги и после един от нас ги тегли "хазартно", както тя се изразява, и след това прави новата подредба.
Вече 2 седмици съм на това КОФИ и не е минал ден без да ни напомнят, че ако направим 30 часа отсъствие ще ни изгонят :D :D :D
Иначе на КОФИ-то не е лошо, но точно тези 20 минути всеки петък не виждам защо ги губи в правене на глупости...
Аватар
krimon
гугуле

Re: z

Мнение от krimon »

holy написа: ... разбърква ги и после един от нас ги тегли "хазартно", както тя се изразява ...
par hasard - случайно :)
Заключено