[b][i]КЪДЕ СА СТАРИТЕ КРИМКИ ОТ ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА
[b][i]КЪДЕ СА СТАРИТЕ КРИМКИ ОТ ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА
Гледам,че някои от най-старите са се завърнали,обаче много липсват.А на времето си беше истинския майтап.Сега се разискват интелигентни темички като "патриотизъм","икономически растеж и упадък" и прочие абстракции,а навремето една липсваща сега мадам питаше в кои магазини в Монреал може да си купи квалитетни парфюми,предлагаха се безплатни услуги на новопристигнали и прочие полезни конкретни неща.Не се връзвайте,просто носталгия по "доброто старо време"!
Ах,колко мъка има по света!!![/i][/b]
"Надявай се,но не мечтай!"
Re: [b][i]КЪДЕ СА СТАРИТЕ КРИМКИ ОТ ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА
Чико, абсолютно прав си.То май това е същинската функция на форума, а не абстрактните спорове.Може би трябва да погледнем наистина от по- прагматичната страна на въпроса.Между другото въпроса откъде могат да се закупят парфюми на нормални цени никак не е маловажен.(без ирония)Чико написа:Гледам,че някои от най-старите са се завърнали,обаче много липсват.А на времето си беше истинския майтап.Сега се разискват интелигентни темички като "патриотизъм","икономически растеж и упадък" и прочие абстракции,а навремето една липсваща сега мадам питаше в кои магазини в Монреал може да си купи квалитетни парфюми,предлагаха се безплатни услуги на новопристигнали и прочие полезни конкретни неща.Не се връзвайте,просто носталгия по "доброто старо време"!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Мале, мале, колко сме велики!
Вместо да си пишем като хората, ще се изявяваме като генийчета, Наполеончета и т.н...
Все ще се намери някой умен пич, дето да метне лайна по вентилатора...
От такива вечно оспорващи, винаги налагащи се титани България е станала като коридор - човек гледа по-скоро да премине през нея, за да започне нещо по-хубаво и смислено...
Слава Богу, че от толкова много чудесни хора във Форума само 5-6 са от тая, шугавата порода...
Но да не им се сърдим, те не могат да прескочат рамката на собственото си тесногръдно его...
Да са ни живи и здрави, те са ни като жалони, маркиращи края на пътеката и началото на пропастта...
Вместо да си пишем като хората, ще се изявяваме като генийчета, Наполеончета и т.н...
Все ще се намери някой умен пич, дето да метне лайна по вентилатора...
От такива вечно оспорващи, винаги налагащи се титани България е станала като коридор - човек гледа по-скоро да премине през нея, за да започне нещо по-хубаво и смислено...
Слава Богу, че от толкова много чудесни хора във Форума само 5-6 са от тая, шугавата порода...
Но да не им се сърдим, те не могат да прескочат рамката на собственото си тесногръдно его...
Да са ни живи и здрави, те са ни като жалони, маркиращи края на пътеката и началото на пропастта...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Нямаш никакъв проблем!Най-добрите цени в И-нета и страхотен избор:shnorhela написа:Tova naistina e vajno. Niakoj znae li otkude mogat da se kupiat hubavi parfumi na snosni ceni?
Predpolagam che Joy ti si naiasno - ne e problem ako mi dadesh niakakuv link na eng shte go prejiveia
http://perfumebay.com
Само че,ще те посъветвам да изчакаш още малко...Обикновенно за Коледните празници правят парфюмни разпродажби,за които има обява във вестника.Не говоря за голямите магазини(за там си се подразбира),но има специално продажба на парфюми на ниски цени,за която се обявява предварително...Аз миналата година я изпуснах,така че за какво точно става на въпрос на знам,но казват че било сташно изгодно...
Иначе големите магазини ги знаеш,предполагам...L'Ailes (в подземието-има вход от Сан Катрин),Огилви (също на Сан Катрин),Holt Renfrew
http://www.holtrenfrew.com/index2.html (На Шербрук),La Baie:
http://www.hbc.com/bayf/default_flash.asp
Все в някой има интересна разпродажба с подаръци и тестери.
Има едно малко магазинче на Жан Талон с много стари и рядки парфюми и на добри цени.Колко добри е спорен въпроса,но пък има неща,които не могат да се пробват в големите магазини.
Има и бутик за рядки парфюми,но е много скъп.Продават две сладки момичета-рускини.
Gabichki za chinii....hora,ya ne se zanasyaite...
....
Moya poznata si donese pasatora i iutiyata...rabotyat i na 110 V.Tryabva da proverite kakvo pishe po tyah.Inache nyama smisal da se nosyat ...spored men.Drugi priyateli si donesoha videoto,koeto e multi sistem....no tryabva i Tv -to da e takova.....a tuk da ne kaja pochti vsichki sa samo NTSC sistema....taka che videoto stava izlishno....
A samoto video ,za da si gledate Bg filmi doneseni ili izprateni ot tam,ne za neshto drugo....
Tendjeri....az si donesoh edna malka tefalska ot Bg-mnogo dobro kachestvo....,i edna malka Zepter(podarak,inache 200US $ za tendjera...
tigana e ot tuk,(tefal)po-malkite sa po 15 kinta ...i nagore,no ne e koi znae kakvo pero.Inache tendjeri ,koito sa evtini tuk....bokluk,priyatelkata mi vrashta vtori komplekt...skapvat se za mesec-dva...
Vazglavnici....da ne ste poludeli....tuka sa po 5 $.
Iutiya Philips,simpatichna
moje da se kupi za 36-40$,sashtata moje i za 60-zavisi ot magazina.....
Charshafite....tuka standartite na leglata sa po-razlichni....no ako si vzemete po-golemi ....stava.
otverki i chukove....tuka ima v izobilie...no ako ste fen na vashite sobstveni i vi se maknat jeleza....
vapros na izbor....
sol i piper....tova sa smehorii,tuk shte si kupite i sol i piper...
Chubrica....az si donesoh ot domashnata na mama,zashtoto izpolzvam mnogo...
i divisil(za ribata
)
Parfiumi....ama vie piete li gi be hora....
vsichki za parfiumi govoryat....az si donesoh ot BG(priyatelkata mi ima magazin,ta zatova ,ne che tuk gi nyama sashtite....
drehite...vzemete si novite...nov jivot ....novi drehi....
,yaketa i obuvki e dobre ,kato za pristigashti prez zimata...
Ako se setya oshte neshto shte dopalnya....
Knigi mnogo....uchebnici,rechnici i liubimata hud.literatura....(pak vapros na izbor)
Pozdravi,

Moya poznata si donese pasatora i iutiyata...rabotyat i na 110 V.Tryabva da proverite kakvo pishe po tyah.Inache nyama smisal da se nosyat ...spored men.Drugi priyateli si donesoha videoto,koeto e multi sistem....no tryabva i Tv -to da e takova.....a tuk da ne kaja pochti vsichki sa samo NTSC sistema....taka che videoto stava izlishno....
A samoto video ,za da si gledate Bg filmi doneseni ili izprateni ot tam,ne za neshto drugo....

Tendjeri....az si donesoh edna malka tefalska ot Bg-mnogo dobro kachestvo....,i edna malka Zepter(podarak,inache 200US $ za tendjera...

Iutiya Philips,simpatichna

Charshafite....tuka standartite na leglata sa po-razlichni....no ako si vzemete po-golemi ....stava.
otverki i chukove....tuka ima v izobilie...no ako ste fen na vashite sobstveni i vi se maknat jeleza....

Chubrica....az si donesoh ot domashnata na mama,zashtoto izpolzvam mnogo...

Parfiumi....ama vie piete li gi be hora....

drehite...vzemete si novite...nov jivot ....novi drehi....

Knigi mnogo....uchebnici,rechnici i liubimata hud.literatura....(pak vapros na izbor)
Pozdravi,

Spored men tova izkazvane e za sasednata tema - na Nalex - "kakvo da se nosi pri tragvane za Qc". Ne se zaiajdam, prosto malko me iznenada...Riba написа:Gabichki za chinii....hora,ya ne se zanasyaite.......
A samoto video ,za da si gledate Bg filmi doneseni ili izprateni ot tam,ne za neshto drugo....![]()
Tendjeri....az si donesoh edna malka tefalska ot Bg-mnogo dobro kachestvo....,i edna malka Zepter(podarak,inache 200US $ za tendjera...tigana e ot tuk,(tefal)po-malkite sa po 15 kinta ...i nagore,no ne e koi znae kakvo pero.Inache tendjeri ,koito sa evtini tuk....bokluk,priyatelkata mi vrashta vtori komplekt...skapvat se za mesec-dva...
Iutiya Philips,simpatichnamoje da se kupi za 36-40$,sashtata moje i za 60-zavisi ot magazina.....
otverki i chukove....tuka ima v izobilie...no ako ste fen na vashite sobstveni i vi se maknat jeleza....vapros na izbor....
Chubrica....az si donesoh ot domashnata na mama,zashtoto izpolzvam mnogo...i divisil(za ribata
)
Parfiumi....ama vie piete li gi be hora....vsichki za parfiumi govoryat....az si donesoh ot BG(priyatelkata mi ima magazin,ta zatova ,ne che tuk gi nyama sashtite....
drehite...vzemete si novite...nov jivot ....novi drehi....,yaketa i obuvki e dobre ,kato za pristigashti prez zimata...
Pozdravi,
Ina4e po temata: "nie pak sme tuk... i pak sme sa6tite"...

ei,abe gledam az v temata za" kakvo da se nosi "mi go nyama pisanieto....a to bilo tuka.....ama sam i az edna....
Razseyan narod.....
Niko,ama savsem dobre si go kazal,hich ne mu e myastoto tuka....
,karai,nyakoi po sluchainost moje da go prochete i da mu bade polezno....
Pozdravi...i Nikul den nablijava.....

Razseyan narod.....

Pozdravi...i Nikul den nablijava.....

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Мила Риба,Riba написа:ei,abe gledam az v temata za" kakvo da se nosi "mi go nyama pisanieto....a to bilo tuka.....ama sam i az edna....![]()
Razseyan narod.....Niko,ama savsem dobre si go kazal,hich ne mu e myastoto tuka....
,karai,nyakoi po sluchainost moje da go prochete i da mu bade polezno....
![]()
Pozdravi...i Nikul den nablijava.....![]()
внимавай с разсеяността си, че иде Никулден и да не стане някоя беля, някой да те хване на въдицата, и после - в тигана...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ami che to ne samo sharanite se kliopat, a i drugi ribki - tcatci, akuli i t.n...ssttoo написа:Иване, тя Риба не е задължително да е някой шаран, дето ще се хваща насам-натам по въдиците на хората. Може да нещо щука, хищник нещо.
Или пък кротушка.

Ili, kakto kazal velikia Chapai na ne po-malko velikia Petka, "Pluvai, pluvai, ne e riba...".

To pak az s moiata zodia kakvo se bazikam s ribite, da me pita chovek...
Kato picha riba, se seshtam za bira...