пускане на нови теми

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
perah

пускане на нови теми

Мнение от perah »

здравейте!

как мислите до колко са актуални темите в архива?съгласна съм че е добре да се преглеждат преди да се пусне нова тема обаче нещата се променят това което е било добро като решение на даден проблем преди 6 месеца или една година сега може да не е най-добрият вариант и някой от нас може да знае нещо повече което му е влязало в полза но да не е имал възможност да го сподели.
защото много от съфорумците които ползват тези теми от доста отдавна и са приключили с процедурата по имиграцията тези въпроси може да им се сторят досадни но за мен лично всичко е ново и е много важно някои въпроси дори и да съм ги прочела в архива при положение че са обсъждани преди 1 година да речем ги задам отново и да си комуникирам с хора които имат нещо ново да кажат и искат да помогнат.
съгласна съм че ако искаш да имигрираш вече трябва да си наясно че това е преди всичко твое задължение да седнеш и да си прочетеш поне официалният сайт с информация преди да задаваш въпроси които да са конкретни но нека ако някой има съмнение относно нещо което не е разбрал да не се притеснява да пита
поне това е моето мнение
лично аз съм много благодарна на всички които са ми отговаряли до сега и това ми е спестило време и пари
Аватар
Koko

Re: пускане на нови теми

Мнение от Koko »

perah написа: как мислите до колко са актуални темите в архива?
Зависи - някои неща със сигурност са остаряли, но много зависи за каква точно тема става дума. Например изискванията по федералната имиграционна процедура бяха променени през лятото на 2002-ра и оттогава няма промени по нея. Същото важи и за изискванията за запазване на статута на канадски перманент резидент. От друга страна, ако си говорим за ежедневието в Канада - сигурно доста неща са се променили.

Също трябва да отчиташ и това че доста от хората писали във форума преди, съответно чиито мнения седят в архива, отдавна престанаха да пишат, така че според мен най-добре е ако имаш въпроси, питай смело дори и темата да е дискутирана преди.
Аватар
perah

Мнение от perah »

мерси за съвета!
и аз така мисля че е по-добре да се дискутира дори и да се повтори дадена тема , защото е добре да има много и различни мнения и питащият сам да си направи изводите.
Заключено