каква работа, какви 5 лв бе саше?sasho71 написа:вие там от елитния ласвегаски университет си трайте, барабар с жена ти с другите два елитни университетаbgmontreal написа:сашка ти доколкото си спомням фантазираше за нямакви 150К заем за обучение дето си бил взел, ами с тях ще завършиш Флоридския Унив (20то място) и доста голяма част (3/4) от ЛА Унив.sasho71 написа:да подновим спора, по-точно разискването. някой пробвал ли се е да си вади работна виза за САЩ?
защото според ей туй тука http://www.h1base.com/page.asp?id=58
бачкането в САЩ е лесна работа- с един cover letter на границата митничаря се строява и за НЯКОЛКО часа ти дава работна виза за САЩ?!?! Амчи то си е супер тогаз, аз мислех че ще се виси по посолства и т.н.
Ммм, смятам да се възползвам от съвета на бгмонреал и след три години , да са не заричам, ама натам да драснапримерно- Харвард, или айде по-скромно - Йейл, че ей го на, има няма 600км
Колкото и да се мъчите с батето не може да вземете жълтата фланелка от боко, по простата причина, че тя му е дадена вместо книжка
явно не четеш че говоря за работа, а не за учене, тъй че от зелена тиква семе не вземам :idea:
събирай си там в сиромашките фондове ръсъпръсъ по 25$ и се радвай
ти си незавършило 1ви семестър студентче, а ми говориш за работа.
рабоооотааааа - загряваш ли и то само за определени специалности!!
Познай, дали студент е от определените специалности.
Както и лекар, но до 2010 (когато има шанс да завършиш), може и да се промени.
Така, че за сега мога да те взема с мен да гледаш как ми се строяват митничарите на мен! И снимка с аВтограВ ще ти дам за спомен.