Apartament za novodoshi v Toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
precious
Обратна връзка:

Apartament za novodoshi v Toronto

Мнение от precious »

Privet

ако някой има идея за място където може да се отседне за месец два без да се подписват заробващи договори, моля да сподели. Ние сме в Торонто от няколко дни и искаме да наемем нещо времено докато решим в кой район да останем. Ще съм благодарна на всяка идея Поздрави!
:kitty: :cat:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ima hostels kakto i rooming houses no ne vi preporachvam nito ednoto nito drugoto
moi poznati sa mnogo dovolni ot raiona okolo yonge i shepherd - ima 2 br za pod 1000
uchilishtata sa super
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
leaf

Мнение от leaf »

Аз също ви препоръчвам този район. Училищата са супер. Близо е до метрото и хайуей 401. :)
Аватар
Pate Jaki
Обратна връзка:

Мнение от Pate Jaki »

Pratih vi l.s.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

KolioBalkanski написа:moi poznati sa mnogo dovolni ot raiona okolo yonge i shepherd - ima 2 br za pod 1000
Коле ти ме фърли на върбата бе - yonge i shepherd са едни от най-скъпите квартири в Торонто намиращи се близко до метро, според мен :shock: За 1000 може да намериш 1 бедруум в този район, ама чак 2 ? Кой е билдинга дето дава 2 бедрум в този район за под $1000 ?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

miteto написа:
KolioBalkanski написа:moi poznati sa mnogo dovolni ot raiona okolo yonge i shepherd - ima 2 br za pod 1000
Коле ти ме фърли на върбата бе - yonge i shepherd са едни от най-скъпите квартири в Торонто намиращи се близко до метро, според мен :shock: За 1000 може да намериш 1 бедруум в този район, ама чак 2 ? Кой е билдинга дето дава 2 бедрум в този район за под $1000 ?
vij si ls
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Zdravei!

Pratih ti L.S. Procheti go.

Mojesh da mi se obadish!
Gesh

Мнение от Gesh »

Да бе, Кольо кажи къде са тия 2 бедрумс под 1000 и на мен ми е интересно. Знам цените наблизо до това место и там 2 бдр е към 1200-1300.
Заключено