Може ли някой да помогне с инфо къде и как да си открия ИНК в Торонто. Мога ли сам да го направя или трябва да наема някого. Също така търся компетентен човек(БГ), който може да ме светне по някои въпроси във връзка с инкорпорирането. Евентуалния човек ще трябва да се срещне с мен, т.е. да ми отдели от времето си, за което ще му бъде платено.
Благодаря предварително!
Инкорпорейтед в Онтарио!
-
- Обратна връзка:
Инкорпорейтед в Онтарио!
Нема лабаво
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mojesh sam da se incorporirash - v city hall imat bezplaten workshop
incorporaciata e dosta skapa i sled tova struva po skapo da si filvash taksite
tuk po vajno e da imash biznes ideia i da ti varvi biznesa...
moje i bez da go registrirash dori - pravi si biznesa i parvata godina si failvai sobstvenni taxi (osven ako e niakoi biznes za koito se iziskva special licenz)
incorporaciata e dosta skapa i sled tova struva po skapo da si filvash taksite
tuk po vajno e da imash biznes ideia i da ti varvi biznesa...
moje i bez da go registrirash dori - pravi si biznesa i parvata godina si failvai sobstvenni taxi (osven ako e niakoi biznes za koito se iziskva special licenz)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Инкорпорейтед в Онтарио!
Любо написа:Може ли някой да помогне с инфо къде и как да си открия ИНК в Торонто. Мога ли сам да го направя или трябва да наема някого. Също така търся компетентен човек(БГ), който може да ме светне по някои въпроси във връзка с инкорпорирането. Евентуалния човек ще трябва да се срещне с мен, т.е. да ми отдели от времето си, за което ще му бъде платено.
Благодаря предварително!
http://bsa.cbsc.org/gol/bsa/site.nsf/en/su06945.html
-
- Обратна връзка:
Разбирам, че по-важно е да имаш бизнес, който върви, но в случая ми се налага. Другата седмица започвам работа като трък драйвър в една компания, която ми иска да си открия именно инкорпорейтед, а нямам голям избор тъй като съм нов в занаята и при товая положение фирмите трудно наемат на работа.
Нема лабаво
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка: