Риторичен въпрос към отдавна пребивавщите

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Botzo

Мнение от Botzo »

Jane написа:Е хубаво де няма ли да кажете накрая за онова прословуто Коледно събиране, на което е станало сбиване? Аз имам позната, присъствала, така че е истина това ! :oops:
Tova verno li e?
Az do seg biah 4uval samo za sbivane na niakakva igra na futbol.
Mdam .......... ako e verno kakvo pove4e da se kaze.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Botzo написа:
Jane написа:Е хубаво де няма ли да кажете накрая за онова прословуто Коледно събиране, на което е станало сбиване? Аз имам позната, присъствала, така че е истина това ! :oops:
Tova verno li e?
тук в торонто редовно се бият на коледа
имаме 3 църкви и миналият 24ти имаше бой в 2 от тях...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

KolioBalkanski написа:
Botzo написа:
Tova verno li e?
Наистина ли бе Коле?Ами то било голямо забавление при вас. :lol: :lol: :lol:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

EEEEEEEEEE, и това ако не е екшън, браво му кажи!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

KolioBalkanski написа:
Botzo написа:
Tova verno li e?
e kak няма да се бият, като попа постоянно е пиян :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Лошо няма!
Той за това се е родил Дядо Поп-да се мъчи. :lol: :lol: :lol:
Божието Слово не отрича виното.
Док........
TROUBLEMAKER
Botzo

Мнение от Botzo »

KolioBalkanski написа:тук в торонто редовно се бият на коледа
Mi kakvo da kaza ........ sramota. Da stane poboi v tsurkva na edin ot nai-hubavite Hristianski praznitsi. Neznam ........
A dali niakoga e staval poboi v grutskata tsurkva i sve6tennika se e vurgalial pian ot OUZO? Mai vsi4ki se dose6tame 4e otgovora e NE.
Ivana

Мнение от Ivana »

Грешка Botzo! Аз лично присъствувах на Новогодишно празненство в една Гръцка църква /2002 г./..Доста се поизложиха..:)). Стана сбиване, което продължи около 15-20 мин и то заради грешка на готвача, който не си бе направил добре сметката и половината от гостите не получиха порции..:))). Живяла съм сред гръцка общност и знам добре как изглеждат отвътре..
Така, че, нека забравим израза "Българска работа"... Във всеки етнос има хора всякакви..Добре е да споделяме между нас си, но и да градим положителен имидж на българите..Не сме никак по-лоши от които и да са етноси..Може да имаме нужда да "поизрастнем" някои наши черти, но..да не бъдем дребнави хора..:)))
Време е нужно за всичко..:)))
Botzo

Мнение от Botzo »

Ivana написа:...Стана сбиване, което продължи около 15-20 мин и то заради грешка на готвача, който не си бе направил добре сметката и половината от гостите не получиха порции..:))). Живяла съм сред гръцка общност и знам добре как изглеждат отвътре...
Dobre 6tom si ziviala viarvam ti ........ no ne smiatam 4e moze da ima motiv za sbivane v Bozia hram nezavisimo koia e obshnostta.
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Ivana написа:.... Така, че, нека забравим израза "Българска работа"... Във всеки етнос има хора всякакви..Добре е да споделяме между нас си, но и да градим положителен имидж на българите..Не сме никак по-лоши от които и да са етноси..Може да имаме нужда да "поизрастнем" някои наши черти, но..да не бъдем дребнави хора..:)))
Време е нужно за всичко..:)))
Изображение
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
jimi

RE

Мнение от jimi »

Не знам колко време е нужно, но БГ имиграцията на този континент има около 100 годишна история.Първият ресторант за ХОТ ДОГ в Монреал е направен от българин който имигрира от N.Y. тук през 1908 година и не е бил единствения.Добре че сме били ние БГ-тата та да опитат кебекарчетата ХОТ ДОГЧЕ.По такава тематика може да се коментира много и резултата ще е ясен-БГ общността е слабичка и мисля че такава ще си остане още дълги години.
Botzo

Re: RE

Мнение от Botzo »

jimi написа:....Първият ресторант за ХОТ ДОГ в Монреал е направен от българин който имигрира от N.Y. тук през 1908 година и не е бил единствения......
Tova ima li go niakade kato fakt? Nali se znae 4e za da byde ne6to istina triabwa da e kazano pone ot 3 nezavisimi izto4nika i da e podkrepeno s dokazatelstva. Ako go niama to pak si ostavame vuv swerata na panbulgarizma........
bateto

Мнение от bateto »

Има го Ботзо колкото и да не ти се вярва.Хот Дог Пул Рум Вю Монтреал-1912 год. ,намира се на Ст. Лоран м/у Ст. Катрин и Рене Левек,района е познат като свърталище на евтини курви ,дребни наркотърговци и съпътстващата ги зган,но навремето това е било едно оъ най престижните места на Мтл.Обектът е собственност на българи наследници на създателя му и от създаването му до сега се е стопанисвал само от българи.По настощем съдаржателят му е българин от турски произход ,казва се Тефик.Обекта е известен сред монтреалци с най вкусните горещи кучета които предлага. :D
Botzo

Мнение от Botzo »

bateto написа:.....По настощем съдаржателят му е българин от турски произход ,казва се Тефик.....
A mezdu drugoto toi kazva 4e e tur4in, a ne bulgarin.
A ne znaeh 4e tova miasto e tolkova staro.
Заключено