Аз ли съм кьорав, че не видях къде си ме засегнала.
Сега сериозно. Вече разбрах какво имаш в предвид. Искала си да кажеш планинари, щото думата турист има съвсем друг смисъл. Ех, ся да имаше един студен таратор.
Тук можеш да раздаваш бубли сак и не ти мърдат по малко от 25км на ден спортно ходене.Аз издържах един ден.Мерси. Отслабнах 15кг по друг начин и се се чувствам много добре.Само за 60 дни!!!
Ei, i az sam merakliika. Obache nikoga nesam se kachvala na roleri. Moga da karam ski. I kanki sam karala, ama ot oneya deto kolelcata im sa na 2 linii. A kakvo shte kajete za nakolenkite za rolerite - paziat li dobre kolenata?
alumette написа:Ei, i az sam merakliika. Obache nikoga nesam se kachvala na roleri. Moga da karam ski. I kanki sam karala, ama ot oneya deto kolelcata im sa na 2 linii. A kakvo shte kajete za nakolenkite za rolerite - paziat li dobre kolenata?
Пазят само от ожулване на кожата.
Не предпазват от скъсване на ставни връзки и чупене на кости на ръцете и краката.
Щом караш ски сигурно знаеш,че скиорските обувки предпазват от увреждания само глезенните стави /и то ако ти са точно по мярка а не хлабави/ но не и коленните.Нещо подобно са и ролерите.Все едно скиинг ама по асфалт.
Абе аз хубаво ви разправям ама кой да ме слуша..........
Док.....
Doktora написа: Пазят само от ожулване на кожата.
Не предпазват от скъсване на ставни връзки и чупене на кости на ръцете и краката.
Аха, ясно, ама кой да помисли, като еуфорията шунтира мисленето
Естествено.... колената не са обездвижени от наколенките. Това обаче няма да ме откаже да се пробвам . Когато човек е мобилизиран и разумно си преценява възможностите, риска от гафове и лоши падания е минимален.
абе вие май не сте карали ролери по парковете в Монтреал или аз пропускам нещо ама огледайте се следващия пат и ще видите че над 90% от мъжете на ролери са с впити по задника къси панталони и с пуловери едра плетка на голо...
пак повтарям аз не влизам тука често и може и да пропускам нещо ама...
Те мъжете които карат ролери по парковете на Монтреал не само ,че са с впити по задните части клинчета тип стреч и вълнени пуловери на дупки ,ами обърнете също внимание по какъв особен начин си въртят тазобедрената става и китките на ръцете очаквайки някой да ги забележе.
Аз само си казах мнението кое ме отблъсква от този спорт,с риск да се повторя това е преобладаващата част от хомосексуалисти които го практикуват,което не трябва да значи ,че имам нещо напротив сексуалната им ориентация,но не искам да се отъждествявам с тях.
А сигурно карането на ролери е екстрийм когато се практикува заради самия спорт ,а не като подражание и пристрастие към горе изложените го практикуващи.