? Roleri ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Аз ли съм кьорав, че не видях къде си ме засегнала.
Сега сериозно. Вече разбрах какво имаш в предвид. Искала си да кажеш планинари, щото думата турист има съвсем друг смисъл. Ех, ся да имаше един студен таратор. :D
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Тук можеш да раздаваш бубли сак и не ти мърдат по малко от 25км на ден спортно ходене.Аз издържах един ден.Мерси. Отслабнах 15кг по друг начин и се се чувствам много добре.Само за 60 дни!!! :wink:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Хайде, кога ще е срещата с ролерите, да постортуваме!
Botzo

Мнение от Botzo »

Tutankamon написа:Хайде, кога ще е срещата с ролерите, да постортуваме!
Emi eto i ti si na linia, moze da prikotkame i IRA s Elia i kato gledam mai samo tova 6te sme. Az moga da doveda o6te edin na4inae6t.
alumette
Обратна връзка:

Мнение от alumette »

Ei, i az sam merakliika. Obache nikoga nesam se kachvala na roleri. Moga da karam ski. I kanki sam karala, ama ot oneya deto kolelcata im sa na 2 linii.
:?: A kakvo shte kajete za nakolenkite za rolerite - paziat li dobre kolenata? :?:
Tachez d’être heureux.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

alumette написа:Ei, i az sam merakliika. Obache nikoga nesam se kachvala na roleri. Moga da karam ski. I kanki sam karala, ama ot oneya deto kolelcata im sa na 2 linii.
:?: A kakvo shte kajete za nakolenkite za rolerite - paziat li dobre kolenata? :?:
Пазят само от ожулване на кожата.
Не предпазват от скъсване на ставни връзки и чупене на кости на ръцете и краката.
Щом караш ски сигурно знаеш,че скиорските обувки предпазват от увреждания само глезенните стави /и то ако ти са точно по мярка а не хлабави/ но не и коленните.Нещо подобно са и ролерите.Все едно скиинг ама по асфалт.
Абе аз хубаво ви разправям ама кой да ме слуша..........
Док.....
TROUBLEMAKER
alumette
Обратна връзка:

Мнение от alumette »

Doktora написа: Пазят само от ожулване на кожата.
Не предпазват от скъсване на ставни връзки и чупене на кости на ръцете и краката.
Аха, ясно, ама кой да помисли, като еуфорията шунтира мисленето :(
Естествено.... колената не са обездвижени от наколенките. Това обаче няма да ме откаже да се пробвам :wink:. Когато човек е мобилизиран и разумно си преценява възможностите, риска от гафове и лоши падания е минимален. :D
Tachez d’être heureux.
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

...
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 8:09 pm, променено общо 1 път.
pop

абе вие май не сте карали ролери по парковете в Монтреал...

Мнение от pop »

абе вие май не сте карали ролери по парковете в Монтреал или аз пропускам нещо ама огледайте се следващия пат и ще видите че над 90% от мъжете на ролери са с впити по задника къси панталони и с пуловери едра плетка на голо... :wink: :wink:
пак повтарям аз не влизам тука често и може и да пропускам нещо ама... :shock:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Давайте смело, да се събираме и да караме ролери, че лятото ще свърши, а ние се ослушваме още.
Да оползутворим пълноценно оставащото хубаво време!
Botzo

Мнение от Botzo »

Radvam se 4e zelae6tite stavat wse powe4e. Samo daite predlozenie koga. Da napravim pone edna vrutka na F1-to. Puk koi kak kara ne e vazno.
bateto

Мнение от bateto »

Те мъжете които карат ролери по парковете на Монтреал не само ,че са с впити по задните части клинчета тип стреч и вълнени пуловери на дупки ,ами обърнете също внимание по какъв особен начин си въртят тазобедрената става и китките на ръцете очаквайки някой да ги забележе. :D
Botzo

Мнение от Botzo »

Dore de bateto razbrahme 4e niama da idva6.
bateto

Мнение от bateto »

Що бе може и да дойда ,ако ме поканите.

Аз само си казах мнението кое ме отблъсква от този спорт,с риск да се повторя това е преобладаващата част от хомосексуалисти които го практикуват,което не трябва да значи ,че имам нещо напротив сексуалната им ориентация,но не искам да се отъждествявам с тях.
А сигурно карането на ролери е екстрийм когато се практикува заради самия спорт ,а не като подражание и пристрастие към горе изложените го практикуващи.
Заключено