Срещата във Варна - този път на зелено

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Notia

Срещата във Варна - този път на зелено

Мнение от Notia »

Ето, че успяхме да се организираме, благодарение на Ники, за един пикник край града. Идеята е да се съберем на 14.08 в 10.00ч на паркинга на Пикадили-Чаталджа, пазаруваме и хайде на Аладжата. Добре е да се знае кой ще идва и в кои коли има места. При мен има две, печелят първите обадили се :D . И да не се забравят топки, федербали и ... доброто настроение :D :beer:
... от време на време ми е интересно да играя :)
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Zdraveite,
izvinqvam se za tui 4e pisha na latinica :)
Ama da minem na vyprosa, pishete ni i nas, za sreshtata, shtom kato Noti kaza che ima dve mesta za pyrvite obadili se, nie gi vzimame :P
Xexexe, byzik be, za jalost nqma da mojem da doidem, po ponqtni prichini :) Ama vi pojelavame priqten piknik na zeleno, i ako peche, vzemete povechko bira.
Aide chao i do skoro ;)
flyfish

Re: Срещата във Варна - този път на зелено

Мнение от flyfish »

Notia написа:При мен има две, печелят първите обадили се :D . :
Понеже Свилката не се брои,за първи обадил се се смятам аз с малкия Светльо,нали така? :D :beer: :beer: :beer:
miki1991

Мнение от miki1991 »

Здравейте и от нас Ники и Валя.
И при нас има две места.
До неделя в 10 ч.
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

А не ставаше ли въпрос за Пикадили-център? - над Окръжна болница; защото има голям паркинг :?:
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Bobys

Тони-май има грешка!

Мнение от Bobys »

Не ставаше ли вьпрос за Пикадили Окр.болница?
Ние сме четирима,но не сме моторизирани,ако при някого има място ще дойдем и ние.
valiabalia

Мнение от valiabalia »

Здравейте и от нас Валя и Гошо.Ако можем ще дойдем и ние имаме 2-3 свободни места,зависи :wink: .Ако не успеем, на другата среща ще сме вече женени :smlove: ще приемаме поздравления...и съвети за попълване на документите :wink:
Notia

zna4i ribkata

Мнение от Notia »

zna4i ribkata spe4eli dvete mesta :D , a sborniq punkt 6te e na Pikadili nad Okrajna bolnica v 10.00h na 14.08 ( i jena mi potvardi 4e e taka :D ) :beer: , do nedelq
... от време на време ми е интересно да играя :)
Аватар
stur4o
Обратна връзка:

Мнение от stur4o »

Някой знае ли дали се искат винетки до аладжата или може да си караш спокойно като до златните? :beer:
panpilulu

Мнение от panpilulu »

Хей, искам и аз да дойда, ако на някой му е останало едно местенце в колата, моля да пише!
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Имаме общ проблем !

Мнение от rorcho »

Здравейте :D

По телевизята казват че на 14ти ще вали ! Времето ще е кофти!
Хайде да ходим на бирария, по-хубаво звучи! Инак на мен ми се идва, сигурно ште идвам с кола ама не е сигурно, ако не ще се обаърна към вашият транспорт :) :wink: :beer:
Спрямо теория ня вероятностите вероятността е голяма да се обезмисли да се ходи на открито - уви :cry:

Айде пийте една бира от мое име :beer: :D :beer:

Рости ...
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Zdraveite i ot nas :D
Nie sme dvama, ako ima dve mestenca i za nas v nqkoq kolichka ste sme blagodarni :lol: :lol: :lol: I do nedelq 10.00h
borsay

prognozata na hms - varna

Мнение от borsay »

В неделя атмосферата ще остане нестабилна, облачниостта ще е променлива.Следобяд са възможни краткотрайни дъждове и гръмотевична дейноист. А най-лошото е че вчера бях в албата и мале как ме боли главата. Както съм казвал и друг път - Повече няма да пия, и по-малко няма да пия :lol:
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi all :)

Мнение от rorcho »

Az idvam i s udovolstvie shte izpolzvam transporta na niakoi ot kopaniata ! :D Kazvam se rosty :D Taka che zapisvaite me :D No si ima risk za losho vreme, ako e kofti shte otidem na hapnem niakade :wink: :wink: :lol:
BE happy all :D :beer: :D
Заключено