? Roleri ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Не благодаря за ролерите .Аз лично предпочитам по мъжките спортове ,тоя ми се струва малко приоритет на меките китки,поне ако съдя от практикуващите го.
Botzo

Мнение от Botzo »

Mi batka, kato gledam teb nikoi personalno ne te kani ti nali si myz kato ......... ti sam si znae6 kato kakvo. Pri teb e samo tanto za kukurigo. Tokuviz posle si mi iskal pari za deto si do6ul. Ta po-dobre ne idwai.
Последно промяна от Botzo на Пон Авг 08, 2005 11:47 pm, променено общо 1 път.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Майката му е хокея на лед то само да се разхождаш баси и загубеното време, а за ролери не знам къде из Монреал е удобно то улици за колите няма та камо ли за ролери и не ми казвай тротоарите че няма да се хвана.
Хокея му е майката, тъкмо драфтват всички сега а за Ковалев много се радвам че остава в Монреал.
Botzo

Мнение от Botzo »

shnorhela,
v tozi sezon kakuv hokey be brat? Oswen na treva ama tam ne e FUN.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Ей хора, не сте попаднали на точните места за ролери. Аз некарам ролери, но ще ви кажа, че има страшно много места за това. Това дето сте виждали по улиците е нищо, има специални места за ролери и колелета, така, че като не сте запознати с тези неща, неговорете без да знаете.
Разходете навсякъде из остова и ще видите за какво става на въпрос. Тук хората спортуват усилено, това, че вие не сте виждали във вашия квартал, неозначава, че не се спортува, защото повечето българи живеят в имигрантски квартали, в които не се среща за това, което говоря.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Прав е батката не ли си е зимна кънка да му порнеш на някой портрета от горе до долу, с тия колелца мали малии (Боцка по същия начин се карат и зимните просто на зимните си доста по-маневрен).
Батка я изложи твоите възгледи в спорта, между другото винаги съм съгласен на канадска по каса бира (ако и това е педерастко тогава освен сменяне на задна вътрешна гума на ЗИЛ не се сещам ама това повече не го правя дал господ :) )
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

За хокея няма какво да говорим, при положение, че бяха одрязани от правителството тази година.
Националният спорт на Канада е одрязан, а българите говорят за него, боже, какво става, та нали българите обичат футбол, и разни други спортове. А вижте сега, и хокея даже някои намесиха, защо ли, защото май няма какво да кажат.
Botzo

Мнение от Botzo »

Govoreiki za futbola 4uh za niakakuv brazilets s BG pasport, koito bil vikan samo za sre6tite na natsionalnia otbor. Tova verno li e ili me izbazikaha.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Хората в Канада говорят за възвръщане на други спортове позабравени в Канада, а ние продължаваме да дъвчем стари неща.
Ей хора, в кой свят живеем, за вас няма ли новини, преса, нови неща, огледайте се какво правят канадците, и какво се опитват да правят.
Всички, знаем, че хокея беше национален спорт на Канада, но вече май не е, а? Разбирате ли какво става?
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Ей Тутанкамона ми нацепи петите сега :shock: , то не ни и дават като нямаме гражданство още да живеем в твоя квартал :) ама сме виждали такива места но не се виждам да въртя геврека за да ходя някъде за това. А хокея сега му времето Боци на сухо или има и летни зали все пак е Монреал.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Ходи където щеш, но канадците не са толкова тъпи, колкото си мислиш ти, видя ли какво стана на плуването?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Alina написа:Ох, Доки, абсолютно си прав... Боли, много боли, при клякане...
mdaaaa, това звучи много садо-мазохистично :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Карайте ролери, за да не ви се налага да посещавате Доктора и неговите подчинети от затлъстяване!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

А, що се отнася до садо-мазохистичното, то е за тези, дето си седят само на задниците по цял ден и се самоизмъчват физически и психически!
За бога, спортувайте братя!
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Тути скифтай сега Ноември за какво става въпрос не знам къде си бил преди локаут във хокея ама изглежда ти не си гледал новините. Двойна раждаемост отбелязва Канада през локаут годината просто от немай къде правят и други неща канадаците и даже спортуват други неща.
Заключено