Билети София - Торонто - София

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Билети София - Торонто - София

Мнение от KolioBalkanski »

някой би ли ми казал какви цени може да се очакват?
1000 лева добра цена ли е за септември?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe със бая търсене може и да намериш- с поляците или с англичаните. дебнеш тука www.galatravels.com и в момента кат се появи някой билет го резервираш веднага. видях примерно с поляците цена от 760$ без таксите.

oпа, видях че питаш за билет от Сф а не от тука. :oops:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
survivor

Мнение от survivor »

Сашо, спомням си че през лятото беше намерил някакъв много евтин билет до България, чрез този сайт ли го намери или чрез агент?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

survivor написа:Сашо, спомням си че през лятото беше намерил някакъв много евтин билет до България, чрез този сайт ли го намери или чрез агент?
не беше от този сайт, но имам няколко познати които чрез него си купиха много евтини билети през Полша, а единия път и през Лондон. Проблема е че трябва да се ровиш търпеливо, зашото е динамичен и постоянно се сменят офертите. Също така тези билети са свръх discount и нe могат да се връщат и презаверяват, демек non-refundable. Аз все пак отсега следя за около Коледа и има често оферти от около 760-860$ през Лондон, Варшава и Милано.
Погледни и тука http://www.cheapticketscanada.com/index.php
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Коле, аз купих април месец билет София-Монтреал-София за 1 юли и беше 1180$ +50Е летищни такси-чартър на Луфтханза. Мисля, че цените не са по-различни септември и за около 1000 би трябвало да намериш билет, като имам предвид, че на мен ми трябваше точно определен полет без значение от цената.
Let it go...
Gesh

Мнение от Gesh »

много добра цена е 1000 лева за двупосочен, стига да имаш и билет торонто -софия за да си отидеш ;)
Аватар
holy

xd

Мнение от holy »

Те сега през Лондон трябва бая да спаднат цените ... Май има голям "отлив" на ползващите това трасе... :roll:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

dadoha mi poleti.com prez london za 500 evro plus 150 evro taxi koeto mai e poveche ot 1000 leva
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
survivor

Мнение от survivor »

Благодаря ви за отговорите! Ами при мен цените са горе-долу като на Ивет през юли, само че вече са за септември след активния сезон, с чехите, и си мисля че офертата не е била много добра. Взех ги още февруари-март от една от българките, които уж са специализирани в полети до Източна Европа. Преди месец ми предложиха същата цена с Бритиш в пътническата агенция в кварталния мол, в която пък никак не са специализирани в Източна Европа. Тъй като трябва да платя чак в края на август, ще се опитам да намеря в последния момент нещо на по-добра цена или поне с по-добра компания.

Между другото видях сайта на Сашо и вече ми е във фейвъритите и съветвам всеки да го запомни. Сетих се че съм го гледала и през зимата и това наистина беше сайтът с най-добрите оферти, които намерих. Тогава имаше и по-добри оферти от това, което агентите ми предлагаха, ама билетите вече бяха свършили. Сега също имаше по-добро предложение с поляците, ама и за него билетите бяха свършили. Намерих полет с Луфтханза с 40-50 долара повече и се колебая, защото това все пак е най-добрата компания. Доколкото знам билети могат да се купуват една година предварително, така че просто трябва да планираме пътуването си по-отрано. Сашо, като казваш че сайтът е динамичен значи ли това че по-добри оферти могат да се появят и по-късно?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

survivor написа: Сашо, като казваш че сайтът е динамичен значи ли това че по-добри оферти могат да се появят и по-късно?
da, точно туй имам впредвид. както една оферта пише sold out то след 5 минути може да има в наличност.
Krassiiv

Ще те уреди и теб

Мнение от Krassiiv »

Коле виж www.poleti.com това са хората от бившия балкан, които са си направили фирма и дават добри цени, ако не те устройва кажи ще ти дам координатите на една девойка (за женене) работи в луфтханза ще те уредим някакси.

P.S.

Току що, направихме едно балканско напиване с ивет и митака от отава, утре продължаваме.
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Сашо, имам няколко въпроса по сайта:
1.Кой издава билетите от този сайт? Пише,че Air Vendorа е Wholesale Tickets. Къде са тези хора?
2. Аз се опитах да направя букинг ама сайта иска ВИЗА карта и номера за цялата сума.

Прати малко инфо. Как правиш букинга?
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Заключено