познайsurvivor написа:Ти това от собствен опит ли го знаешbgmontreal написа: та тук е с 10-20% по евтино, но взимаш диплома на която гледат като на такава от Мозамбик

познайsurvivor написа:Ти това от собствен опит ли го знаешbgmontreal написа: та тук е с 10-20% по евтино, но взимаш диплома на която гледат като на такава от Мозамбик
Бгмонтреал, що да разваляме хубавия бои с караницаbgmontreal написа:
Като гледам малко сте тук дето говорите от опит, та затова спирам до тук, защото ще се превърне в караница.
bgmontreal написа: Хотелски мениджмънт в Лас Вегаския университет например е 90% по-скъп, но завършилите там имат ИСТИНСКА диплома и почват с 150% по-високи заплати (знам го мнооооого добре).
както винаги си добре осведомена!survivor написа: ... zastrahovkite za obrazovanieto...
Цитатът отгоре няма нищо общо със съдържанието на подписа ти :bgmontreal написа: Само един съвет - ако вкарвате по 25$ на месец за детето ви, то след 17г ще има достатъчно за да ходи където си иска.
Ако вече е късно и детето е голямо, то не се скъпете а се бръкнете с още малко за да го запишете в бял университет.
Да не говорим, че да те приемат във хубава специалност в Канада е по-трудно от САЩ.
елементарно Уотсън, ако си беше направила труда да прочетеш какво пише в линка на подписа ми щеше да разбереш че парите които си спестил за детето ти + 20% безвъзмездно от Канадското правителство могат да се използват НАВСЯКЪДЕ по света!!survivor написа:Цитатът отгоре няма нищо общо със съдържанието на подписа ти :bgmontreal написа: Само един съвет - ако вкарвате по 25$ на месец за детето ви, то след 17г ще има достатъчно за да ходи където си иска.
Ако вече е късно и детето е голямо, то не се скъпете а се бръкнете с още малко за да го запишете в бял университет.
Да не говорим, че да те приемат във хубава специалност в Канада е по-трудно от САЩ.
"Помислете за бъдешето на вашите деца - детски образователни влогове RESP/REEE".
OK, повярвах ти![]()
И за целта канадската диплома стана със стойността на мозамбикската
Стойнев,по същата причина и аз не пиша в тематаStoynev написа:Защо не се измисли някакъв механизъм в тоя форум, така 4е хора дето не са компетентни по дадена тема да не могат да пишат или поне да не им се дава възможност да се заяждат. Ина4е така само се прогонват хорта които могат да кажат нещо съществено. Аз не съм ходил в УСА но майка ми живее там , и имам много инфо, но защо да пиша като ще се намери някои "експерт " който да оспори вси4ко.
Та се 4удя и на bgmontreal как има търпение да спори с глупостите на някои хора, не само в тази тема.
bgmontreal написа: елементарно Уотсън, ако си беше направила труда да прочетеш какво пише в линка на подписа ми щеше да разбереш че парите които си спестил за детето ти + 20% безвъзмездно от Канадското правителство могат да се използват НАВСЯКЪДЕ по света!!
Или с две думи събраните пари ще стигнат за обучение дори в Харвард.
Та отново "Помислете за бъдешето на вашите деца - детски образователни влогове RESP/REEE", а ти се смей колкото си искаш!!
Явно нито ще споделиш ОПИТ, нито ще спреш със заяждането.
Оставям те да прочетеш на спокойствие какво пише в сайта на Канадското данъчно
сърви, гледам че си прочела тъй онуй, но си пропуснала доста неща - дерзай!survivor написа:Харвард, MBA програмата, eдна академична година - 66 110 USD.
http://www.hbs.edu/mba/admissions/costsummary.html
Само да допълня да не тръгне Бгмона пак да ме разобличава - ако детето е супер умно, може да учи и без никакви такси в този университет.Аз лично познавам българин, завършил Харвард, който естествено от България такива пари не е и помирисвал, нито е имал образователен влог от родителите си.
А който иска да вярва че ако пести на месец 25 долара ще може да плати на детето си обучение в Харвард, негов си проблем. Честно казано неведнъж са се опитвали да ме зарибяват с тези детски влогове, ама до такива висоти никой твой колега не беше стигал.