написаното по-горе от мен е напълно сериозно и факт! така че множеш да си вземеш мнението за глупостите и да си го сложиш някъде
ник във форума- CIPHAS ,макар че тук почти не пише
става въпрос за минаване на интервю.
а за това че френския е полезен в кебек и по принцип трябва да се учи (за живот в кебек)две мнения няма
Изучаване на френски в домашни условия?
Ами и с мултимедийните самоучители можеш да си говоришtrans написа:Хайде стига глупости кой как си учил и как бил франкофон
Всеки който поне малко знае френски ще ви каже трябва си време УЧЕНЕ и учетел А бе хора ами нали трябва някой да ви обясни тънкости и изключения и нали трябва да се ГОВОРИ с някой
Не казвам че е невъзможно да се мине без учител НО много по сигурен се чувстваш иначе

Успех на всеки захванал се с френския!Мотивацията е важна!
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
това може но изобщо не е показателTHC написа:става въпрос за минаване на интервю
е за това иде речTHC написа:а за това че френския е полезен в кебек и по принцип трябва да се учи (за живот в кебек)две мнения няма
:nenam: това звучи доста несериозно и отраниченоTHC написа:така че множеш да си вземеш мнението за глупостите и да си го сложиш някъде
ivanko13 мултимедийните самоучители не са като човeк пред те/ те са досто ограничени
А за танкостите дето са обяснени в
куп книжки, сайтове и кво ли не

ivanko13 написа:А за ползата от учител по френски - тя е безспорна.

Re: Език
Ne e warno !Mani написа:почти е невъзможно да се подготвите без учител и то добър.Само това е начина.
Ima i drug na4in : ... s u4etelka ... , ..., i to dobra
:"))))
споделям мнението за франсе парле , имам и двете части в България и наистина са лесно обяснени .
важно е според мене и дали имате тренинг при ученето на езици , англ. много помага .
иначе ми се струва трудно , само четене и повтаряне , без разговори , няма да има смисъл , защото интервюто не винаги протича по стандартния начин .
иначе този разговорник е стар , мисля че по библиотеките го има .
важно е според мене и дали имате тренинг при ученето на езици , англ. много помага .
иначе ми се струва трудно , само четене и повтаряне , без разговори , няма да има смисъл , защото интервюто не винаги протича по стандартния начин .
иначе този разговорник е стар , мисля че по библиотеките го има .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Абе я стига сте се дъвкали за глупости 
Всеки да учи както си прецени за добре. Много зависи как възприемате, дали ви се отдават езиците и т.н. Според мен без учител работа не става. Това, че някои минават интервюто и ги пишат франкофони, не означава че са овладели френския до съвършенство. Аз лично без учителка нямаше да се справя. И аз не бях водещ кандидат, ама и мен ме разпитваха за работа, за образование и т.н. Ако пък знаете английски перфектно, може и само със самоучители да се оправите, ама си е индивидуално за всеки, както вече споменах.
Заключвам темата, защото я обърнахте в спор, а май не това беше идеята

Всеки да учи както си прецени за добре. Много зависи как възприемате, дали ви се отдават езиците и т.н. Според мен без учител работа не става. Това, че някои минават интервюто и ги пишат франкофони, не означава че са овладели френския до съвършенство. Аз лично без учителка нямаше да се справя. И аз не бях водещ кандидат, ама и мен ме разпитваха за работа, за образование и т.н. Ако пък знаете английски перфектно, може и само със самоучители да се оправите, ама си е индивидуално за всеки, както вече споменах.
Заключвам темата, защото я обърнахте в спор, а май не това беше идеята

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites