Saint-Sauveur прекрасно място за почивка
-
Saint-Sauveur прекрасно място за почивка
12 boul. des Skieurs, Saint-Sauveur
-
Това е прекрасно място, където ще се почувствате наистина хора, аз бях само за 4 дена, но ще ви кажа, че българското черномореие изобщо не ми е липсвало. Мотела, в който бях за три вечера ми осигури кухня, със цялостно оборудване, като се започне от тенджери, тигани, каши, вилици, лъжици, тостер, печка, хладилник, баня с вана, стая с две огромни легла, тераса и телевизор с кабелна телевизия. В цената на нощувката влизаше и ползването за деня на басейн, и ако ви се ще дори да плувате в страшно близкото езеро, водата е кристално чиста, да не говорим, че се охранява, също така, може да ползвате и безплатен тенис корт.
И всичко това само за 90 долара на вечер, за двама, като имате предвид, че всичко ви е осигурено. На 500 метра се намира туристическият център, където вечер , може да се забавлявате, на мен нищо не ми липсваше през тези 4 дена на ваканция.
Като имате предвид, че това е място за почиващите кебекари през лятото, това са цените, с които можета да борави дори и вие новодошлитие имигранти от България.
Пожелавам Ви само прекрасни мигове и незабравими преживявания през това лято.
И всичко това само за 90 долара на вечер, за двама, като имате предвид, че всичко ви е осигурено. На 500 метра се намира туристическият център, където вечер , може да се забавлявате, на мен нищо не ми липсваше през тези 4 дена на ваканция.
Като имате предвид, че това е място за почиващите кебекари през лятото, това са цените, с които можета да борави дори и вие новодошлитие имигранти от България.
Пожелавам Ви само прекрасни мигове и незабравими преживявания през това лято.
Дай някой сайт да видим за какво става на въпрос! 
Аз попаднах на това
http://www.manoir-saint-sauveur.com/FR/visite.html
и ако е същото, то онзи на масажната масичка сигурно си ти!

Аз попаднах на това
http://www.manoir-saint-sauveur.com/FR/visite.html
и ако е същото, то онзи на масажната масичка сигурно си ти!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
-
-