Какво става на летището в Торонто
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ako niakoi ima poznati na tozi samolet da mi pishe
shte mu dam telefona mi tai kato otivam da posreshtam poznati na letishteto - moga da im pomogna s kakvoto moga
shte mu dam telefona mi tai kato otivam da posreshtam poznati na letishteto - moga da im pomogna s kakvoto moga
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
wsichki sa oceleliIRA написа:Kole ,къде отиваш да посрещаш познати? Летището в Торонто е затворено за самолети,кацат в Отава и другите близки летища.
Хубавата новина е, че всички май са оцелели,дано е вярно.
airporta e otvoren pak
ama e mnogo backed up.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Etobcoke Creek e ucelil - da mu se nevidi na smachkania francuzin - utrepa mi siomgite tapia jabar....
inache vsichki sa dobre
samo 14 raneni
dano da niama novi imigranti tam
inache vsichki sa dobre
samo 14 raneni
hrimi написа:Има ли пострадали българи? Къде може да се намери инфо за пътниците? Ако някой знае да пиши.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=14629
Колио,KolioBalkanski написа:Etobcoke Creek e ucelil - da mu se nevidi na smachkania francuzin - utrepa mi siomgite tapia jabar....
представяш ли си какво "добро" начало за newcomers- по този начин скатават проверката при имиграционните на парите и багажа и взимат застраховка.
требва да се гледа положително на нещата, както казва нашия дедо-цар

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!