Cours ASP
Аз лично го изкарах тук : http://www.pierredupuy.qc.ca/visiteur/p ... urite.html
По принцип е по-удобно да се изкара близо до домашния адрес, макар че не е задължително. Ако си в Монреал - търси по сайтовете на училищните комисии - такива курсове се правят обикновено от професионалните училища.
Полезно е да владееш добре местния диалект на френски език
По принцип е по-удобно да се изкара близо до домашния адрес, макар че не е задължително. Ако си в Монреал - търси по сайтовете на училищните комисии - такива курсове се правят обикновено от професионалните училища.
Полезно е да владееш добре местния диалект на френски език

- Mani
- Обратна връзка:
Курс
Благодаря за инфото но следващият курс е на 3 септември.От както съм тук все някой е във ваканция или стачка.Без този курс не мога да започна работа а септември е много далече.Иначе има ли някакъв изпит писле или само си правиш записки?
Кви изпити

То 80% от тези които ще са с теб нямат завършено средно..какво средно, доста от тях са ниво 3ти секондер.
Ще се прозяваш, лектора ще се прави на клоун, и в крайна сметка ще ти дадат картончето и едно томче с правила.
Не са ли ти чели безопасност на труда в БГ - тук е същата работа обаче разтеглена за да може синдикатите да не разчитат само на членски внос.

То 80% от тези които ще са с теб нямат завършено средно..какво средно, доста от тях са ниво 3ти секондер.
Ще се прозяваш, лектора ще се прави на клоун, и в крайна сметка ще ти дадат картончето и едно томче с правила.
Не са ли ти чели безопасност на труда в БГ - тук е същата работа обаче разтеглена за да може синдикатите да не разчитат само на членски внос.
- Optimist Creed
- Mani
- Обратна връзка:
Курс
В началото съм *апренти* а после ще видим.Ще работя по поставяне на слаботокови кабели и ми искат такъв курс.Записах се в FTQ струва 100 долара и е четири дни но само събота и неделя и завършва на 4 септ. късничко но пък ще имам време да посрещна останалата част от семейството и да отида на теория за книжката а с тези стачки кога ще е практиката нямам представа.Благодаря за инфото.