Здравейте! Изпратих си документите в посолството в Отава през януари. Казаха ме - чакане от 2 до 4 месеца. Е, аз голяма оптимистка не съм била, ама вече стават 7 месеца, а аз през септември ще пътувам. Обаждам се в посолството - телефонен секретар. Оставих съобщение и пратих мейл, ама имам чувството че чавам от умрял писмо. Та въпросът ми е вие колко време сте чакали, ако сте минали подобна процедура. И някаква активност от моя страна дали ми ускорила нещата, или само би изнервила служителите
Ми някой беше казал тук преди че правителствената поща била 1 на 6 месеца. Така че ако нещо е трябвало да пътува до БГ и си ги пратила например 1-2 дни след като куриера си е тръгнал ........ ще чакаш 6 месеца докато дойде пак и 6 докато се върне.
Ако въпроса е само да ти бъде подпечатано удължението ми това трабва да е бързо .........
Diplomaticheskata poshta e na vseki dva meseca/pone taka mi kazaha /kogato mina sroka ot 4 meseca i se obadih ,mi otgovoriha ;pasporta vi e tuk.....ne te uvedomiavat i poluchavaneto na pasporta e za tvoia smetka
Точно 6 месеца. survivor, днес не ти отговарят на телефона, защото е почивен ден за Онтарио. Пробвай утре пак.
Между другото, на мен ми се обадиха по телефона, за да ми кажат, че паспортите ни са дошли. Жената беше много учтива.
Благодаря ви много за отговорите! Ще се обадя утре, не знаех за празника в Онтарио. В краен случай може и с пасаван да замина, ама си представям абсурдната ситуация как, пристигайки в България, те ми изпращат паспорта в Канада
Аз си подадох документите за подмяна на паспорта в консулството в Торонто на 15 март и на 15 юли ми се обадиха да отида да си взема новият паспорт, това са точно 4 месеца, но мисля, че покрай изборите е имало по - често поща та затова е толкова бързо.
Моят паспорт стана цифроми и словом за 3 месеца ,това беше през зимата и най учтиво ми се обадиха да отида да си го взема .Това ,че на Ботцо му е станал паспорта за 6+6 месеца ,т.е. една година е изключение ,а не правило ,както всъщност и той самия.
bateto написа:Моят паспорт стана цифроми и словом за 3 месеца ,това беше през зимата и най учтиво ми се обадиха да отида да си го взема .Това ,че на Ботцо му е станал паспорта за 6+6 месеца ,т.е. една година е изключение ,а не правило ,както всъщност и той самия.