Qubec- 6-tata nai-bedna strana ot OCDE

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

United Canada Forever! :P Az se kefya na Quebec, shtoto tova e srceto i dushata na Canada, no ne iskam da si pomisyam daje, che moje nyakoga da se razpadne notre cher pays Canada! Abe da ne vi puka, ako ne vi haresva Quebec, Canada ima mnogo drugi provincii. Vajnoto e kakto kazva, poumpy, che uj puskat po-lesno imigranti, a kato vlzete, kef vi Quebec, kef vi Ontario, don't worry about that, OK! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Мнение от dissidente »

Botzo написа:
Хора ........ наястно ли сте за какво става дума :?: Размърдайте си малко сивото вещество и престанете да пишете повече глупости ......

:?: :?: :?: :?:
Abe, priateli-suforumzi, :D, biah zabravila, 4e v tozi forum dumata "patriot" e (po4ti) mrusna, NO ne znaeh, 4e ne moje dori ve4e da se govori (v slu4aia copy-paste!) za tova, koeto piche vuv mestnia vestnik... Pone az komentari ne sum pravila... :shock:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

dissidente написа:
Botzo написа:
Хора ........ наястно ли сте за какво става дума :?: Размърдайте си малко сивото вещество и престанете да пишете повече глупости ......

:?: :?: :?: :?:
Abe, priateli-suforumzi, :D, biah zabravila, 4e v tozi forum dumata "patriot" e (po4ti) mrusna, NO ne znaeh, 4e ne moje dori ve4e da se govori (v slu4aia copy-paste!) za tova, koeto piche vuv mestnia vestnik... Pone az komentari ne sum pravila... :shock:
Dissidente, zabeliazvash li che povecheto koito komentirat ili oshte ne sa tuk ili sa tuk ot skoro
chakai da im nateji edin mortgage i dechicata im da iskat Nike s lampichki za 20 kinta i hranata na kucheto da im izliza 100 kinta na mesec i shte zapeiat druga pesen
A za otgovariashtite - moje vie da ste dovolni da jiveete v darjava koiato e bila mnogo bogata no leka poleka obedniava i to po zle ot south korea - strana v koiato niamaha kvo da iadat dopredi 30-40 godini - no mestnite ovce triabva da se sabudiat i da vidiat kvo stava s stranata im.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Kolio, shto ne napishesh gungle kato jungle (ako tova si imal v predvid) :wink:
A za sotsializma vidiahme kakvo stana...naistina neshto triabva da se promeni v Quebec, no tova v nikakav sluchai ne e sotsialnata politika. Moje bi triabva da sprat za plashtat za uchene na ezik i da namaliat malko taia razduta administratsia ot nishto nepraveshti québecois.
Ot tam moje mnogo da namaliat danatsite. I moje bi triabva da se opitat da nakarat tia na sotsial da uchat ili rabotiat za darjavata...makar che ako sa imigranti- OK, ama mestnite Asterix-i i Obelix-i ne gi vijdam kato rabotnitsi... :wink:
Dissidente, ne se iadosvai na Botzo. Toi e pitch i obicha Québec, shtoto oshte ne go e vidial... :wink:
Botzo, kato doiesh druga pesen shte zapeesh. viarvai mi. Daje i jena mi ne e idealnata sapruga, k'vo ostava za tsiala darjava.. :wink:
bateto

Мнение от bateto »

Sto da e beden Qc. ne moga da razbera ,ya se razhodete v Hampsted,CSL,DDO,Kirkland,kvartali s teritoriya kolkoto Sofiya i vigte kakvi palati ima po za nyakolko miliona ,kvartali naseleni i to ot edna malcinstcenna grupa ,taya na evreite i kakvi mercedesi i Porsheta se karat,tova na men na bednost ne mi laha .Ot drugata strana na barierata ,NDG,CDN,Verdun i ostanalite imigrantski kvartali,iztochen Montreal kadeto giveyat predimnpo qubecua-bedni i zapadnali kvartali s bedni hora ,takiva troshki se dvigat po ulicata ,koito v Bg. i da ti ya podaryat nyama da ya vzemesh ,vklyuchitelno i moyata .Ne e beden Qc. prosto ima golyamo razsloenie m/u kastite ,bogatata e mnogo bogata ,a bednata e mnogo bedna ,po amerikanski standarti ,ne po bg. ,zashtoto gladni nyama .Parvata prosto e zadushila vtorata i ne i dava vazmognost da poeme gladka vazduh izpolzvayki razlichni instrumenti za taya cel ,kato nay elementarniya primer s koyto vsichki ste se sblaskali profes. realizaciya i restriktivnite merki koito se predlagat ,ponyakoga porodeni pod deystvieto na zakoni,ponyakoga na skrita diskriminaciya i oglasyavane na informaciya.Modelat na savremenniyat feodalizam na feodali i krepostni selyani deystva obache bezotkazno v savremenen variant,a na dargavat edinstvenno i ostava namesata da razdava soc. pomoshti za da ovladee ogromnata masa ,predimno hora ot afroaziya i niskite soc. sloeve na mestnoto naselenie ,koyato umislenno e dargana kato evtina rabotna raka ,beli robi v savremenen variant.Ne priemama tezata ,che kato se razdavat soc. pomoshti ,to dargavat vodi soc. politika ,soc politika e politikata koyato predizvikva zatvaryane na nogicata m/u dvete klasi i povishavane na giznenniya standart na po bednata ,pak kazvam ,che ne sam za uravnilovkata ot soc. tip.,no takova razsloenie m/u klasite go nyama v zap. Evropa ,za primer moga da dam standarta na givot na turskite gestarbayteri v Deutschland,koyto e dposta po visok otkolkoto na tyahnite mnogonacionalni sabratya tuk.A vsashtnost tuk koy koy e ,koya e dargavat i chii interesi obslugva .
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

MechoPuh написа:Kolio, shto ne napishesh gungle kato jungle (ako tova si imal v predvid) :wink:
:
merci che zabeliaza
shtoto veche ne e Jungle - ima guns, hense - Gungle
ako beshe Jungle az shtiah da sam goliama varvela ama otkakto doidoh v Canada si niamam gun i zatva ne sam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

KolioBalkanski написа: merci che zabeliaza
ako beshe Jungle az shtiah da sam goliama varvela ama otkakto doidoh v Canada si niamam gun i zatva ne sam
Aha...shvanah. Ami dobre togava. Shto ne doidesh na selo pri nas, v Montreal ta da si pak "varvela" i bez gun...tuka varviat samo Guns & roses. Inache istinski guns ne. Deto se vika vseki se bori za meda s kakvoto prirodata go e darila :shock:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ей, я се осазнайте малко, щели да спират социала на месните, но пак за емигрантите бил ОК! Ехохо, май че нещо доста се обаркали гледам...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
survivor

Мнение от survivor »

Bate, samo shte ti spomena, che az zhiveya v edin ot posochenite ot teb kvartali, bez da sam evreyka, kakto veche sam spomenavala v hubav betonen blok s vatreshen i vanshen basein i sauna, chiyto naem barabar s otoplenieto (moyat e 5 1/2) se pokriva s edna minimalna zaplata pri 8-chasov raboten den. Naokolo v podobni sasedni blokove ima drugi balgarski semeistva, sashto ne ot evreiski proizhod, koito sa pristignali prez poslednite 1-2 godini. Haide shte kazhesh cenite na apartamentite se vdigat, moyat sam go naela po-rano, ama samo predi mesec edno semeistvo nae 4 1/2 v betonen blok pak v sastiya kvartal i naemat e 825 dolara s vkljucheno otoplenie. Ako mogat kolegite ot BG da mi pomognat i da izchislyat kolko minimalni zaplati v BG sa nuzhni, za da naemesh edin 3-staen apartament (da ne sme pridirchivi, moketi po koridorite i baseini nyama da iskame) i da mu platish otoplenieto.
A inache kakto nyakoy po-gore kaza, standarta v Quéebec naistina e kato v BG, samo che e malko po-losho, zashtoto tuk ya ima i amerikanska prostotiya. A pak za edna mutra v BG e napravo ray - kakto Kolio Balkanski kaza, ako te hvane policay za previshena skorost mu butash 50 leva i nyamash problemi. Pey sarce!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

MechoPuh написа:
KolioBalkanski написа: merci che zabeliaza
Aha...shvanah. Ami dobre togava. Shto ne doidesh na selo pri nas, v Montreal ta da si pak "varvela" i bez gun...tuka varviat samo Guns & roses. Inache istinski guns ne. Deto se vika vseki se bori za meda s kakvoto prirodata go e darila :shock:
a, i tam ima guns bratched, i to mnogo ama ti ne gi vijdash sigurno
montreal e po mafiotski i ot toronto
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

survivor написа: A pak za edna mutra v BG e napravo ray - kakto Kolio Balkanski kaza, ako te hvane policay za previshena skorost mu butash 50 leva i nyamash problemi. Pey sarce!
ti sega da ne me obviniavash che sam mutra
verno, debel mi e vrata
grozen sam
ama sam tap shtoto bachkam vmesto da sam v sivia biznes
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 11:39 am, променено общо 1 път.
survivor

Мнение от survivor »

Rosi, izobshto ne me pritesnyava koy mi pribira naema. Ne mi e vav vazpitanieto da gledam v panicata na drugiya, pak i imam sasedi-evrei, koito plashtat naem kato men. A dali takova zhilishte e lux ili ne - ami pitay po dobre v BG chovek kakav tochno zhilishten lux moghe da si pozvoli v ramkite na edna MINIMALNA zaplata.
Joy

Мнение от Joy »

i dechicata im da iskat Nike s lampichki za 20 kinta
Кольо,къде ги намери тези евтини маратонки? Кажи тайното място! И ние искаме Найк за 20 дол. :?
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 11:39 am, променено общо 1 път.
Заключено