НОВОБРАНЕЦ ПРИЕМА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ
НОВОБРАНЕЦ ПРИЕМА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ
Здравейте всички Мисля и аз да започна процедурата чрез фирма --жана е--приемам всякакви съвети
Re: НОВОБРАНЕЦ ПРИЕМА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ
Влез във форума на търсачка и виж.христаки написа:Здравейте всички Мисля и аз да започна процедурата чрез фирма --жана е--приемам всякакви съвети
Темата е дъвкана поне три пъти обстойно.
Док...
TROUBLEMAKER
- darklady
- Непокорна
E, Новобранец грешен ход! :idea:христаки написа:Здравейте всички Мисля и аз да започна процедурата чрез фирма --жана е--приемам всякакви съвети
Искаш съвет? Започни сам ....
1. С изчитането на всички статии тук......
2. След това учи френски и разгледай темите във форума назад.
3. После питай за всичко, което не ти е ясно /но не и преди да изпълниш предишните точки/.
И пермаментно вярвай в себе си!!!!!!!
Успех!
А, и забравих ....Добре дошъл сред нас!

Невъзможното е предизвикателство!
Аз напълно подкрепям мнението на Darklady, че поемаш грешен път като използваш услугите на посредническа фирма. Освен това в този прекрасен форум има достатъчно информация по всички стъпки от процедурата. А и ако няма това, което те интересува можеш да питаш и ще получиш отговор на въпросите си.
Успех!
Успех!
В подкрепа на горните мнения:
1. Ще хвърлиш излишни пари на вятъра
2. Ще ти забавят процедурата поне с година.
3. Няма да ти помогне с нищо.
4. Чувството, че си си платил и някой друг ще ти свърши работата те демотивира да се подготвяш максимално сериозно и отговорно с френския и за интервюто като цяло.
5. Губиш реална представа за движението на процедурата ти и възможността да комуникираш директно с консулските служби при евентуално забавяне.
1. Ще хвърлиш излишни пари на вятъра
2. Ще ти забавят процедурата поне с година.
3. Няма да ти помогне с нищо.
4. Чувството, че си си платил и някой друг ще ти свърши работата те демотивира да се подготвяш максимално сериозно и отговорно с френския и за интервюто като цяло.
5. Губиш реална представа за движението на процедурата ти и възможността да комуникираш директно с консулските служби при евентуално забавяне.
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Първи и основен съвет:христаки написа:Мисля и аз да започна процедурата чрез фирма --жана е--приемам всякакви съвети
ЗАРЕЖИ ФИРМА ЖАНА-Е
Това е за останалото питай.
-
Ако искаш да дойдеш в по-бързо - без ЖАНА.
-Ако не бързаш и не ти се идва особено ;
-Ако имаш излишни пари и нерви;
-Ако мислиш да лъжеш Канадците;
тогава - правилния избор е ЖанаЕ
След съветите в предните постове, нямам какво повече да добавя, освен да ти пожелая УСПЕХ. Действай САМОСТОЯТЕЛНО, с малко подкрепа от форума, няма нерешими проблеми.
Давай!
-Ако не бързаш и не ти се идва особено ;
-Ако имаш излишни пари и нерви;
-Ако мислиш да лъжеш Канадците;
тогава - правилния избор е ЖанаЕ
След съветите в предните постове, нямам какво повече да добавя, освен да ти пожелая УСПЕХ. Действай САМОСТОЯТЕЛНО, с малко подкрепа от форума, няма нерешими проблеми.
Давай!
- Дякон Игнатий