priqteli,nazdrave!!
priqteli,nazdrave!!
zdraveite na vsi4ki suforumzi! dnes ,polu4avam pasportite s vizite, i znaeste li,ne se straxuvaite sus SPEEDY da gi prashtate!! samo za 10 dni!!! puk i cenata si e super dobra!! a sega ne mi ostava ni6to drugo da razduq ve4e novinta , ta da mirqsat vsi4ki)))))uspex i na vas,mili o4akvashti,vqrvaite ,vulnenieto mi e golqmo,dove4era otivam da se 4erpim.... a na 19 aug letq...za toronto.ima li drugi togava( s austriiskite aviolinii??)))celuvam vi vsi4ki,derzaite!!!znam, 4e skoro i vie 6te se poxvalite! iskam da dopulnq, 4e to4no 7 meseza mi e prozedurata po sponsorskata programa...ne se ot4aivaite.gore glavite!!!4ao!!!
nazdrave

- estoyanova
- Обратна връзка:
- Alli@nce
- Обратна връзка:
Chestito!!!
Chetito i ot nas uspex i mnogo kasmet zavbadeshte
Balgari vav France ochakvashti s netarpenie tvoiata radost!!!

ex,priqteli,blagodarq vi! tukmo si idvam i vijdam, 4e ve4e tuk imam pozdravleniq,tolkova mi lipsvaxte,povqrvaite mi,samo vie mojete istinki da spodelite s men radostta si ,kakto i mujut mi v toronto !! blagodarq vi,i znaite, 4e i az shte vdigna nazdraviza za vseki edn ot vas,koito se poxvali s podobna novina-zavur6ek!!ami sled 20 dni jivot i zdarve, s nqkoi it vas 6te se vidim ili 4um v canada
.ako nqkoi iska tel.mi , tam, shte mu go dam ot sega,moje i da vi potrqbva...frizior sum,kazvat tuk (mnogo dobra)i cql den revat,koi shtql da im pravi kosite...taka, 4e nadqvam se ,da si rabotq skoro i burzo po moqta liubima profesiq)) ako buda polezna na nqkoi ot vas , shte se radvam mnogo!!!!ve4e stqgam nojizite i brusna4a)))dano ne me arestuvat))i pak vi blagodarq mnogo za pozdravite!!!

Честито и от нашето семейство!!! :haplio:
:haplio:
Безаварйно кацане,бързо адаптиарне и много ,много щастливи дни!!!!
УСПЕХ !!!!

Безаварйно кацане,бързо адаптиарне и много ,много щастливи дни!!!!
УСПЕХ !!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=