Безвредни цигари
Безвредни цигари
Хитът на годината - цигари от ароматизирани треви, без тютюн и никотин. Освен това са двойно по-евтини от никотиновите.
http://www.honeyrose.com/
http://www.honeyrose.com/
Ето така се правят пари! Така се прави маркетинг!
Казва се че нещото е По-безвредно. Оказва се че е и по-евтино и какво му трябва повече на масовия потребител, освен да завърти оборота на находчивите предприемачи.
Може би са Безвредни, понеже не са тествани върху достатъчно голям брой пушачи и за достатъчно продължително време!?
Да учствам в тестването!? Благодаря, не пуша! Бих запалил само такива, които при горенето отделят озон! 
Казва се че нещото е По-безвредно. Оказва се че е и по-евтино и какво му трябва повече на масовия потребител, освен да завърти оборота на находчивите предприемачи.
Може би са Безвредни, понеже не са тествани върху достатъчно голям брой пушачи и за достатъчно продължително време!?

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
цитат от реклама на Байер края на 19 век:
"новият силно действащ препарат на фирмата (супер-аспирин) "Хероин" се препоръчва за лечение на хроничния морфинизъм и прекрасен тоник за нервите
- той е достатъчно дълго време изпитан и макар в много редки случаи да е показал известно пристрастяване ,е доказано безвреден и нито един от вредните ефекти на морфина не е забелязан"
свободен превод ТНС
да казвам ли за талидомида?
толкоз по въпроса за безвредните цигари
"новият силно действащ препарат на фирмата (супер-аспирин) "Хероин" се препоръчва за лечение на хроничния морфинизъм и прекрасен тоник за нервите

свободен превод ТНС
да казвам ли за талидомида?
толкоз по въпроса за безвредните цигари
- Ivet
- Обратна връзка:
eto edin stimul
10tina dolara kutiata
2 kutii na den izlizat kum $600 mesechno
И аз така си мислех, ама сметката е:
20$ за 200 индиански цигари
40$ на месец = на 2 часа работа.

и затова :smokin:
Никотиновите дъвки много ми горчат, "Табекс" пробвах да пия, ама е много гадно, става ми лошо от него. Сега ги пуша до половината, уж да не пуша никотина и катрана, който се събира (кого ли заблуждавам?). Май само с воля става, ама в момента ми трябва за други неща, та...........
Док, ако знаеш нещо, дето да е различно от горното, и да не боли

Let it go...
Аз ако знаех до сега да съм го пробвал Ивет!Ivet написа:eto edin stimul
10tina dolara kutiata
2 kutii na den izlizat kum $600 mesechno
И аз така си мислех, ама сметката е:
20$ за 200 индиански цигари
40$ на месец = на 2 часа работа.![]()
и затова :smokin:
Никотиновите дъвки много ми горчат, "Табекс" пробвах да пия, ама е много гадно, става ми лошо от него. Сега ги пуша до половината, уж да не пуша никотина и катрана, който се събира (кого ли заблуждавам?). Май само с воля става, ама в момента ми трябва за други неща, та...........
Док, ако знаеш нещо, дето да е различно от горното, и да не боли, казвай! А, и да не сърби
Док..... :smokin:
TROUBLEMAKER
Не не е вярно.survivor написа:Doktore, abe verno li e che narkotichnijat efekt na cigarite e sapostavim s tozi na marihuanata?
Към марихуаната не се привиква.
Докато цигарите са си типичен пример за наркотик.И доста дълго живееш преди да умреш за разлика от твърдата дрога с която си отиваш за две три години.Но си огиваш все пак.
Док........
TROUBLEMAKER