Не знам защо, ама си мисля, че ако са богати могат и в щатите да си живеят спокойно. Кое е това кътче, което е такава примамказа богатите евреи?Tutankamon написа:КolioBalkanski, ела и виж за какво става на въпрос тук в Канада, голяма част от богатите евреи имигрират и живеят тук, но си въртят бизнеса в Америка. Защо мислиш правят ката, защото тук в Канада живеят спокойно, но патуват често до Щатите, щото там им е бизнеса, имат офиси, фирми в Америка, но живеят в Канада. Защо ли?
САЩ vs. КАНАДА
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Има, ама дали са се преселили в този квартал от щатите през последните години? Някой да знае интернет форума на кандидатит-имигрантите богати евреи?Botzo написа:Ми тук в Монреал има един много хубав милионерски квартал и над 90% от живеещите там са еврей. Явно богати има и тук.
-
Ами нали това се опитвам да обясня, за разликата между живота в Канада и Америка. Богатите тук се чувстват сигурни и закриляни от законите, докато в Америка нищо не е сигурно. А богатите предпочитат да живеят сигурно, но трошачката на пари Америка е едно колело на големите пари, където всеки ден нещата се променят.
Америка е машината на големите пари, но условита за нормален живот са сурови.
Америка е машината на големите пари, но условита за нормален живот са сурови.
www.rich_ugly_fat_muthafucking_jews.com/phhbspeedy написа:Има, ама дали са се преселили в този квартал от щатите през последните години? Някой да знае интернет форума на кандидатит-имигрантите богати евреи?Botzo написа:Ми тук в Монреал има един много хубав милионерски квартал и над 90% от живеещите там са еврей. Явно богати има и тук.

-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Тутанкамон, аз в канада гейтед комунити не съм виждал
в УС живеех до едно такова но не и в него но не си заключвах вратата а по едно време дори не знаех къде е ключа...това в събърб на Чикаго.
Говориш врели-некипели...
Евреите държат УСА
тук има анти-семитични нападки но в УС не съм чувал за такива...дори самите евреи подкрепиха едни анти-семитисти да направят митинг през Еванстон, един еврейски град.
в УС живеех до едно такова но не и в него но не си заключвах вратата а по едно време дори не знаех къде е ключа...това в събърб на Чикаго.
Говориш врели-некипели...
Евреите държат УСА
тук има анти-семитични нападки но в УС не съм чувал за такива...дори самите евреи подкрепиха едни анти-семитисти да направят митинг през Еванстон, един еврейски град.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Да в щатите законите закрилят най-вече хората с под $12к годишен доход. Едно време на това му викаха диктатура на пролетариата.Tutankamon написа: Богатите тук се чувстват сигурни и закриляни от законите, докато в Америка нищо не е сигурно.
Да бе, не си чувал. Я си пусни един сърч да видиш колко Наци групички и колко луди милиции от селските щати ще ти излязат.KolioBalkanski написа:тук има анти-семитични нападки но в УС не съм чувал за такива...дори самите евреи подкрепиха едни анти-семитисти да направят митинг през Еванстон, един еврейски град.
-
KolioBalkanski, аз неспоря, че евреите държат Щатите, дори за твое сведение ще ти кажа, че управляват света.
Но аз ти казвам, че американските евреи непредпочитат да живеят в Америка.
Знаеш ли, че на 11 септември...... , когато стана това с двата близнака, същият ден е нямало нито един еврейн на работа, в тези две сгради, машините за пари.
Но аз ти казвам, че американските евреи непредпочитат да живеят в Америка.
Знаеш ли, че на 11 септември...... , когато стана това с двата близнака, същият ден е нямало нито един еврейн на работа, в тези две сгради, машините за пари.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
daaaaaTutankamon написа:Знаеш ли, че на 11 септември...... , когато стана това с двата близнака, същият ден е нямало нито един еврейн на работа, в тези две сгради, машините за пари.
i izvanzemnite sa v Area 51....i v BC ima bigfoot...i BG ne se darji ot ex-comunisti...i ako si poslushen Diado Mraz shte ti donese igrachka napravena ot djudjeta na severnia polus
jivei si v svoia sviat, shtom taka ti e udobno
a ako ti se chete napishi na google
world trade center list of victims i porazgledai imenata na jertvite i sled tova pak shte si govorim.
O, da ne zabraviame che pentagona go udariha s RPG, ne s boing - ami che kak moje da go uluchat s samolet....
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
how conveeeeenientTutankamon написа:Много ясно, че в пресата ще фигурират и еврейски имена на загиналите на 11 септември, нали дори и медиите се държат от тях. Как така ще се изнесе иначе пред обществеността, че е нямало евреи в този ден. Ми то е логично да е така.
sega ako ni otkrehnesh i koi ubi JFK - cena niama da imash