Ми да я разработим .....sasho71 написа:e добре е да разработим тази тема- САШ срещу Канада. В какъв смисъл за стандарта-примерно мияч на чинии тука и мияч на чинии в САЩ-къде е по-добре?
САЩ vs. КАНАДА
САЩ vs. КАНАДА
Re: САЩ vs. КАНАДА
Защо ще сравняш миячите на чинии? Това ли според теб е крайната цел на имигрантитеsasho71 написа: ... примерно мияч на чинии тука и мияч на чинии в САЩ-къде е по-добре?

Obey gravity ... It's the law!
Аз мисля да погледнем здравното осигуряване. Тук има картата малади (в провинция Квебек), която макар и минималното, все пак ти осигурява нещо. Чувал съм че в САЩ не е така, но мисля че най-добре е Коелто да каже.
А за миячите на чиний ......... те винаги да най-долу в която и страна да се намират. Според мен никой не е дошъл тук нито е отишъл в САЩ за това.
А за миячите на чиний ......... те винаги да най-долу в която и страна да се намират. Според мен никой не е дошъл тук нито е отишъл в САЩ за това.
-
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
сюда он демонстрировал - ничего не знают (както моя руски)Tutankamon написа:Доколкото знам, в момента Канада се опитва да понамали потока на американците, като предпочита имигрантите от други държави.
потока от Канада за УС е много по голям от тъпите хипита дето плъзнаха да идват заедно с няколко въшлясали дезертйора след като преизбраха Буш.
Ботзо, в УС също има безплатни болници и не се чака толкова колкото тук...там дори и нелегалните преглеждат безплатно а тук - не.
аз ако имах избор къде да мия чинии - УС със сигурност.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
тутанкамон - интернет широк, отиди и проучиTutankamon написа:Потока на туристи е голям към Америка, но не и потока на имигрантите. Как ще си обясниш факта, че богатите евреи имигрират в Канада.
А това за безплатните болници дето преглеждали и тук, там и нелегални в Америка, много ме съмнява.
мен ме мързи да ти разяснявам всепризнати факти.
А не знам за кой богати евреи говориш, дето били емигрирали в Канада - повечето богати еврей живеят в УС.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Моля да бъдат разгледани и следните теми :
Б-я vs САЩ
САЩ vs Австралия
Канада vs Австралия
Торонто vs Монтреал
Монтреал vs Ванкувър
Калифорния vs Флорида
Европа vs Б-я
Ямбол vs Сливен
Бургас vs Варна
с. Долно Езерово vs с. Горно Езерово
Б-я vs себе си
Ако има и други предложения, моля не се срамувайте, казвайте!
Б-я vs САЩ
САЩ vs Австралия
Канада vs Австралия
Торонто vs Монтреал
Монтреал vs Ванкувър
Калифорния vs Флорида
Европа vs Б-я
Ямбол vs Сливен
Бургас vs Варна
с. Долно Езерово vs с. Горно Езерово
Б-я vs себе си

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
[quote="Jane"
[/quote]
Пам Андерсон вс. Джени Макартни
ВХ с Сами вс. ВХ с ДЛР
Каламазу Мичиган вс. Мусджау Саскатчеуан
Туктъюъктък вс. Йелоу Наиф
Шпитзберген вс. Северна Аляска
между другото днес говорих с един клиент който се обади от някво село над полярниа кръг и ме заби в тъч...

Пам Андерсон вс. Джени Макартни
ВХ с Сами вс. ВХ с ДЛР
Каламазу Мичиган вс. Мусджау Саскатчеуан
Туктъюъктък вс. Йелоу Наиф
Шпитзберген вс. Северна Аляска
между другото днес говорих с един клиент който се обади от някво село над полярниа кръг и ме заби в тъч...
-
КolioBalkanski, ела и виж за какво става на въпрос тук в Канада, голяма част от богатите евреи имигрират и живеят тук, но си въртят бизнеса в Америка. Защо мислиш правят ката, защото тук в Канада живеят спокойно, но патуват често до Щатите, щото там им е бизнеса, имат офиси, фирми в Америка, но живеят в Канада. Защо ли?