когато образованието ми го няма в търсените професии

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

Re: когато образованието ми го няма в търсените професии

Мнение от Botzo »

on4o написа:Това е похвално, не е необходимо всички да ти четем бисерите :metro:
Нали знаеш че не си задължен да ги четеш?
Бих те помолил да ползваш форума по предназначение за да не се налага да сигнализирам модераторите. ОК?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

I az mislya, che kato si podobrite frenskiya, tryabva da se probvate. Tova s trseni i netrseni profesii e mnogo otnositelno. Osven to va, ti vinagi mojesh da izmislish nyakakva legenda ot sorta, kak shte se vklyuchish brzo v bulgarskata obshtnost, shte se vklyuchish kato jurnalistka v bulgarski vestnik, koyto se izdava v quebec, a po-kasno kato si podobrish frenskiya, shte shturmuvash i nyakoy frankofonski vestnik, primerno. Ako ti e dobr frenskiya i uspeete da omaete intervyuirashtiyat/a, shte doydete tuk. mislya, che imate shansove!

Good luck, eh! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
LaRue

Re: когато образованието ми го няма в търсените професии

Мнение от LaRue »

Botzo написа:
on4o написа:Това е похвално, не е необходимо всички да ти четем бисерите :metro:
Нали знаеш че не си задължен да ги четеш?
Бих те помолил да ползваш форума по предназначение за да не се налага да сигнализирам модераторите. ОК?
За какво ще сигнализираш, бе бозо?
Казана ти е истината в очите :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

lesinia,
оставяйки няколкото ненужни мнения тук искам да ти кажа че много и зависи как ще попълните документите. Определени похвати могат да донесат няколкото жизнено важни точки с които ще ви пуснат.
Питай и не се притеснявай за напред, освен глупостите тук се намира и много ползна информация както вече се убеди.
Успех!
Заключено