magistratura v Canada
magistratura v Canada
iskam da popitam niakoi znae li kak se kandidatstva za magistratura v Universitet v Canada?kakvi izpiti se darjat..kakvi dokumenti?
Re: magistratura v Canada
Много ти е общ въпроса – магистратура по какво, в кой университет, в коя провинция?ralka написа:iskam da popitam niakoi znae li kak se kandidatstva za magistratura v Universitet v Canada?kakvi izpiti se darjat..kakvi dokumenti?
Всеки университет има собствени приемни изисквания, затова е най-добре е да провериш в университа/тите в които искаш да кандидастваш какви са точно приемните им условия.
Koko e prav. Na men mi iskaha samo TOEFL, primerno, no tova e za istoriya, a za drugi specialnosti mogat ti poiskat osven TOEFL- GMAT i drugi razni izpiti, osven tova tochkite, koito iskat ot tezi izpiti za razlichnite universiteti sa razlichni mnogo chesto, taka che vaprosat ti e naistina mnogo obsht.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

тези разни изпити са GRE/ не особено приятен и лесен тест/ задължително за магистратура по точни науки-математика, физика, химия и биология. Тойфела е за загрявка само , необходимото но недостатъчно условие:DCanuck написа:Koko e prav. Na men mi iskaha samo TOEFL, primerno, no tova e za istoriya, a za drugi specialnosti mogat ti poiskat osven TOEFL- GMAT i drugi razni izpiti...
ааа и да не забравиш - платежоспособен супервайзор, който да се навие да те надзирава и да ти плаща. последно един приятел се върза с такъв неплатежоспособен, който свършил парите за research и сега го кара на фотосинтеза с 1000$ на месец

друга подробност-успеха да ти е А- най малко , което ще рече 5,25 от висшето инак нема стипендияяяяяя

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!