Canadski ili US dollars?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tolumbi4ka

Canadski ili US dollars?

Мнение от tolumbi4ka »

Zdraveite,vuprosa mi e kum tezi koito sa platili ili ste plastat taksata za posolstvoto 4rez Union Bank.Ta...v bankata mi kazaha 4e se plasta taksata v US dolari,no v saita na CIC pishe 4e triabva da e v Canadski dolari.Moiata posredni4ka susto izri4no me predupredi 4e triabva da e v Can.dolari.Sega ne znam-vozmojno li e da vuznikne niakakuv problem,tui kato posredni4kata mi ste mi ptesta docs v Bukurest...Ste sum blagodarna,ako niakoi minal ili minavast v momenta procedurata dade suvet ili mnenie.
Аватар
Koko

Re: Canadski ili US dollars?

Мнение от Koko »

tolumbi4ka написа:Zdraveite,vuprosa mi e kum tezi koito sa platili ili ste plastat taksata za posolstvoto 4rez Union Bank.Ta...v bankata mi kazaha 4e se plasta taksata v US dolari,no v saita na CIC pishe 4e triabva da e v Canadski dolari.Moiata posredni4ka susto izri4no me predupredi 4e triabva da e v Can.dolari.Sega ne znam-vozmojno li e da vuznikne niakakuv problem,tui kato posredni4kata mi ste mi ptesta docs v Bukurest...Ste sum blagodarna,ako niakoi minal ili minavast v momenta procedurata dade suvet ili mnenie.
Прочети какво пише в сайта на канадското консулство в Букурещ – ако не се лъжа там беше уточнено че таксите за обработка на документи при тях се плащат в щатски долари.
Аватар
Stef

ca $

Мнение от Stef »

i na men mi byaha kazali che tryabva da e v CAD (i kakav zor vidyah dokato gi sabera :D ) nakraya otivam v union bank i tam horata kazvat che tryabva da se plati v USD dobre che se saglasiha da mi gi smenyat
takache si platih v USD i nyamashe nikakvi problemi
No za pos igurno vij na stranicata na posolstvoto v Rumania
Uspeh
Go big or go home.
Заключено