бАРКОДОВЕ??????????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Kwon-Do

бАРКОДОВЕ??????????

Мнение от Kwon-Do »

На 02 юли изпратих документи до Букурещ. На 05 юли са ги получили а още нямам никакви баркодове. Това нормално ли е? По-принцип колко време се чака?
bony

Мнение от bony »

Не се притеснявайте! Аз изпратих документите на 18.05., на 25.05. са получени в Букурещ, а баркодовете се появиха чак на 18.07. Хубавото е, че датата на печата вътре в писмото е 26.05., което означава /силно се надявам!/, че няма забавяне на процедурата ми.
УСПЕХ!
Аватар
Дякон Игнатий

Re: бАРКОДОВЕ??????????

Мнение от Дякон Игнатий »

Kwon-Do написа:На 02 юли изпратих документи до Букурещ. На 05 юли са ги получили а още нямам никакви баркодове. Това нормално ли е? По-принцип колко време се чака?
Ако си в дълбокия прованс е нормално.....
Прави сметка,че писмо от Софето до некое село в източна БГ пътува 1-2 седмици.Иначе баркодовете се получават обикнивено след 3-5 седмици.Наш'те ги получихме на 3-тата седмица.........Ша дойдат,нема да са пуашиш,чадо.........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Нашите документи са в Букурещ от 20 юни, но още нямаме баркодове.
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Мерси ! Поуспокоих се..... :D .А иначе съм от София.
А и някой писа че понякога баркодовете(или по-точно файловите номера)идват с медицинските направо. :beer:
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Zdravei!
Ne se shashkai izlishno!
Nie vaobshte ne poluchihme barcodove, a napravo med. formuliari s filovia nomer.
Tova ne ni zabavi procedurata vaobste. :wink:
Prosto tarpenie mu e maikata. Imai predvid, che sega pochva otpuskarskia sezon v Bukurest, taka che ne se pritesniavai, ako se pozabaviat malko.
Ste doidat v opredelenia srok!
Sega si pochivai i sabirai sili za canadska zemia!

Sas zdrave! :lol:
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Днес и ние си получихме баркодовете.
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

А, то и аз се притеснявах допреди 2- 3 дена, че док ни са от 07.06.05 в Букурещ и немаме още баркодове, но вече ми мина. Вече се настройвам, както каза някой - за почивка. Биричка, моренце, а защо не и планинка... :beer: :beer: :beer:
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

:beer: Пртиятна почивка за всички които ще почиват!Другата година ще дойдем от Канада на почивка в България :D :P !
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

:beer: Пртиятна почивка за всички които ще почиват!Другата година ще дойдем от Канада на почивка в България :D :P !...надявам се че вече ще сме там догодина по това време...Айде успех на всички!!!!!!!
bahama
Обратна връзка:

Мнение от bahama »

Mnoooogo interesno, nie izpratihme doc. na 27.06.05 , pismoto ot Bykyre6t e s data 28.07.05, a vatre v pismoto ima pe4at s data 25.06.05. Samite barkodove gi poly4ihme na 02.08.05, kakto niakoi be6e kazal "V Dalbokata provintsia". Yspeh na vsi4ki
nobleman

Мнение от nobleman »

Привет на всички чакащи :wave: и дано не ви се е изчерпила чаканката. (Много съм щастлив :D - имам най-сетне работещ компютър и интернет!!!)
Та по въпроса за тия баркодове... Отварям вчера пощ. кутия и хоп :shock: - изненада - баркодове. Вътре в пликчето се мъдрят 12 на брой баркодове. Хора, я кажете, какво да ги правим тия баркодове? За какво става въпрос, че в писмато нищо не пишеше... само, че под този файлов номер сме заведени и бля-бля... общи приказки. А останалите - тях кво да ги правим?
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами какво да ги правиш... нищо :-) гледай си ги и им се радвай :-).
Ако ти се наложи да пращаш нещо допълнително към Букурещ, трябва да ги лепваш тия баркодове на писмата, затова са ти ги пратили (мисля, че там има лист с указания за какво точно ти трябват). Иначе всички чакат баркодовете си, защото те значат, че ти е заведено досието в Букурещ, значи поне документите, които си изпратил досега са наред :-)
nobleman

Мнение от nobleman »

PoLuX написа:Иначе всички чакат баркодовете си, защото те значат, че ти е заведено досието в Букурещ, значи поне документите, които си изпратил досега са наред :-)
Тогава излиза, че на 21.07 са ни завели досието - поне така пише в писмото. А незнайно защо са ни изпратили това писмо и баркодовете на 28.08... :?
Аватар
crayfish

Мнение от crayfish »

Споко скоро ще дойдат.
документи изпратени за Букурещ на 16.02. получени баркодове на 03.03.05.

Късмет :haplio:
Заключено