Къде се загуби Шнорхела
Къде се загуби Шнорхела
Знам ,че Шнорхи малко се разсърди на черния ми хумор,но все пак къде си бе пич,потъна във ванкуверския Чайна Таун и вече месец ни вест ни кост.Я раздуй как е на Вест Кост.
Re: Къде се загуби Шнорхела
Е бате то всичко си има граници, затова занапред .... малко по-умерено.bateto написа:Знам ,че Шнорхи малко се разсърди на черния ми хумор,.....

-
Re: Къде се загуби Шнорхела
Botzo написа:Е бате то всичко си има граници, затова занапред .... малко по-умерено.bateto написа:Знам ,че Шнорхи малко се разсърди на черния ми хумор,.....

я пък, кой го казва

Бате, за връзка със shnorhela това са му новите координати.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Брех че и тема за мен отворили
трогнат съм. Че прекаляваш прекаляваш ама чак пък да ме откажеш от форума няма да стане Бате
. А за нови координати - не съм се отказал от БгКанадата просто няма време като половин нова емиграция си е знаеш специално ти как е. Нови документи, застраховки, устройване, возило, опознаване на региона и особеностите и нова работа.
Общо взето засега с половин уста ще кажа ДИВО И КРАСИВО, а живота тук е много кротък и спретнат. Работа бол и лесно наемат само дето 50% тук е парт тайм но пак не е проблем почваш без много условности и разтакавания (всички знаем как е в Мон
).
Ще пиша по-редовно по нататък

Общо взето засега с половин уста ще кажа ДИВО И КРАСИВО, а живота тук е много кротък и спретнат. Работа бол и лесно наемат само дето 50% тук е парт тайм но пак не е проблем почваш без много условности и разтакавания (всички знаем как е в Мон

Ще пиша по-редовно по нататък